Don Julio Rosado, η νέα premium τεκίλα είναι ροζ και πρέπει να τη δοκιμάσεις

Δήμητρα Δάγλα
Don Julio Rosado, η νέα premium τεκίλα είναι ροζ και πρέπει να τη δοκιμάσεις

Αν κάθε καλοκαίρι ψάχνεις τη «γεύση» που θα γεμίσει το ποτήρι σου με μπόλικο πάγο και θα σου προσφέρει δροσιά και απόλαυση, τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα.

Είναι για εσένα που «ταυτίζεις» το καλοκαίρι σου με ένα cocktail ή μάλλον ψάχνεις ποιο θα είναι αυτό που κάθε χρόνο θα «συνοδεύσει» τις πιο summery στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Μπορεί κάθε χρόνο να αλλάζουν οι προτιμήσεις σου και ο τρόπος που εκφράζεις το πάθος σου για ζωή, ωστόσο, η αυθεντικότητα του καλοκαιρινού ποτού σου και η ξεχωριστή γεύση του μένει ίδια. Βλέπεις, το καλοκαίρι είναι κατεξοχήν η εποχή των cocktails και αυτή η σύνδεση μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Διότι την εποχή που όλα μοιάζουν λίγο αυθόρμητα, εσύ με μία γουλιά από το πιο premium cocktail σου -που πάντα απολαμβάνεις με την ψυχή σου- έχεις τη γεύση όλου του καλοκαιριού στον ουρανίσκο σου, όπου κι αν είσαι. Στις ταράτσες που βλέπουν από ψηλά την Αθήνα, στους πεζόδρομους που κάνουν ξαφνικά πάρτυ και στα bars δίπλα στη θάλασσα.

Όποια κι αν είναι η συνθήκη, λοιπόν, ένα είναι το σίγουρο: Πάντα θα αναζητάς το cocktail που θα κάνει level up στις καλοκαιρινές στιγμές σου, χάρη στη ροζ απόχρωση και τις γλυκές νότες αποξηραμένων κόκκινων φρούτων και καραμέλας. Πάντα θα αναζητάς, με δυο λόγια, την Don Julio Rosado, την ultra premium τεκίλα, για τη δροσιά και την ξεχωριστή γεύση της.

Ένα cocktail και εσύ: Η «συνταγή» του καλοκαιριού σου

Όσες λένε πως το καλοκαίρι βγάζει προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, έχουν πάντα, στο πίσω μέρος του μυαλού τους μία ιδανική συνθήκη. Όπως είναι, για παράδειγμα, ένα διήμερο στην Ίμπιζα, εκεί όπου έγινε το λανσάρισμα της νέας premium Don Julio Rosado, χαρίζοντας upbeat στιγμές, στα hot spots του νησιού, με καλεσμένες τις Σουζάνα Κεγγίτση, Χρυσάνθη Κουρούπη και Μαρίνα Βερνίκου. Θα μπορούσες να φανταστείς πιο καλοκαιρινό σκηνικό από αυτό;

Και φυσικά, όταν μιλάμε για summery στιγμές, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην Don Julio Rosado: Τη νέα προσθήκη στο portfolio της Don Julio, που «ακούει» στο όνομα «Rosado tequila». Φινιρισμένη σε βαρέλια κρασιού Ruby Port από τη μαγευτική οινοπαραγωγική περιοχή Douro της Βόρειας Πορτογαλίας αποτελεί μία απολαυστική επιλογή με λεπτή ροζ απόχρωση και γλυκές νότες αποξηραμένων κόκκινων φρούτων και καραμέλας.

Και αν αναρωτιέσαι, ήδη, πώς μπορείς να τη γευτείς, μάθε πως οι επιλογές σου… δεν είναι μία, αλλά δύο: Είτε σκέτη με πάγο, είτε σε spritz, προσθέτοντας σόδα, σιρόπι αγαύης και μια φέτα πορτοκάλι ή λεμόνι. Μήπως έχεις μπει εδώ και ώρα σε summer mood, ανυπομονώντας να ζήσεις -μαζί με τη δροσιά και την ιδιαίτερη γεύση του αγαπημένου σου cocktail- τις πιο high-tempo στιγμές σου; Άλλωστε, ο Don Julio Gonzalez, ιδρυτής της πιο αυθεντικής τεκίλας με καταγωγή από το Μεξικό, μέσα από το πάθος του για ζωή φρόντισε γι’ αυτό. Και κάπως έτσι, είναι τώρα προορισμένη για εσένα, αποτελώντας «συνοδοιπόρο» σου στις πιο ξεχωριστές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καλοκαίρι. Καιρός για premium cocktails, παραλίες, φρούτα και ξεχωριστές, αυθεντικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πόσο ωραίο είναι, άλλωστε, όταν ξαπλώνεις, αγναντεύοντας τη θάλασσα, ή χαζεύοντας τη θέα από την ταράτσα της πόλης, να έχεις στο χέρι μία δροσιστική και γευστική Don Julio Rosado; Ξέρουμε, είναι πολύ ωραίο, γι’ αυτό ξεκίνα να δίνεις στις καλοκαιρινές στιγμές σου τη «γεύση» που τους αξίζει!

Aναζητήστε την Don Julio Rosado στα hot spots σε Αθήνα (Dot, Papillon, Balthazar, Krabo, Recipe) και Μύκονο (Scorpios, Alemagou, Void, Astra, Interni, Moni, Santanna, Lio, Zuma, Noema, Nammos).

#DonJulioTequila #RosadoSummer

eneap.png