Σκόρδο και έντονη γεύση
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Όταν χρησιμοποιείτε σκόρδο, φροντίστε να πιέζετε ή να συνθλίβετε με τα χέρια τις σκελίδες για να έχετε πολύ πιο έντονη γεύση από όταν το ψιλοκόβετε με το μαχαίρι.
Οι μικροί βολβοί με σκόρδα μπορεί να είναι μέχρι και 20 φορές πιο δυνατοί στη γεύση από ότι οι μεγαλύτεροι.
Και για να ξέρετε να υπολογίζετε τις συνταγές σας 1 μεσαίου μεγέθους σκελίδα σκόρδου ισούται με ½ κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο.
Related
Bloggers
01
10