Λιώστε σωστά την σοκολάτα σας

Λιώστε σωστά την σοκολάτα σας

Η σοκολάτα καίγεται εύκολα για αυτό μην την βάλετε ποτέ να λιώσει σε υψηλές θερμοκρασίες. Αρκούν 50 βαθμοί Κελσίου για την μαύρη σοκολάτα και 47 βαθμοί για την σοκολάτα γάλακτος. Σιγουρευτείτε ότι την έχετε κόψει σε κομμάτια πριν την λιώσετε.

Οι πιο πολλοί τύποι σοκολάτας λιώνουν και στο φούρνο μικροκυμάτων, φτάνει να έχετε βάλει την μέτρια θερμοκρασία. Μην ξεχνάτε ότι όπως και να την λιώσετε πρέπει να την ανακατεύετε καλά και συχνά