Άκης Πετρετζίκης: Cheesecake με φιστίκια Αιγίνης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Άκης Πετρετζίκης: Cheesecake με φιστίκια Αιγίνης

Στο επόμενο τραπέζι σας ετοιμάστε για τους καλεσμένους την απόλυτη εκδοχή του cheesecake με μπισκοτένια βάση, κρέμα από πραλίνα φιστικιού Αιγίνης και γλάσο από λευκή κουβερτούρα!

Για τη βάση

250 γρ. μπισκότα τύπου digestive

100 γρ. βούτυρο, + έξτρα για τη φόρμα

Για την κρέμα

8 γρ. φύλλα ζελατίνης

300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

700 γρ. τυρί κρέμα

120 γρ. άχνη ζάχαρη

½ κ.γ. αλάτι

200 γρ. πραλίνα φιστικιού Αιγίνης

Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com