Άκης Πετρετζίκης: Εκμέκ με τσουρέκι και κρέμα γιαουρτιού

Άκης Πετρετζίκης: Εκμέκ με τσουρέκι και κρέμα γιαουρτιού

Αξιοποιήστε το τσουρέκι που σας έχει περισσέψει για να φτιάξετε ένα πεντανόστιμο σιροπιαστό εκμέκ με βάση από τσουρέκι και επικάλυψη από μια αέρινη κρέμα γιαουρτιού.

Για το σιρόπι

250 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

200 γρ. νερό

1 στικ κανέλας

φλούδες πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι

1 κ.σ. γλυκόζη

Για τη βάση

200 γρ. τσουρέκι

Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com