Maxi φούστα: Τα 5 κορυφαία σχέδια για να τη φορέσετε στο repeat αυτό το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Maxi φούστα: Τα 5 κορυφαία σχέδια για να τη φορέσετε στο repeat αυτό το καλοκαίρι
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Η ανάλαφρη κομψή φούστα που θα κυριαρχήσει στα summer trends.

Όσο και αν λέμε ότι η μόδα έχει σπάσει τα δεσμά και τους αυστηρούς κανόνες της - πράγμα που ισχύει σε μεγάλο βαθμό- πάντα θα ακολουθούμε ίσως και ασυναίσθητα κάποια κλισέ. Για παράδειγμα όταν σκέφτεσαι το καλοκαίρι, αυτόματα στο μυαλό σου έρχονται τα mini. Είναι και οι αντικειμενικές συνθήκες μίας μεσογειακής χώρας όπως η Ελλάδα που επιβάλλει και το ανάλογο ντύσιμο με τα σχεδόν καθημερινά σαραντάρια της θερμοκρασίας, αλλά κάπου εδώ θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι οι maxi skirts είναι μάλλον η πιο σωστή επιλογή για αυτές τις περιόδους. Σε προστατεύουν από τον καυτό ήλιο και αν επιλέξεις ένα item από κάποιο φυσικό υλικό που αναπνέει, όπως το βαμβάκι και το λινό, τότε να ξέρεις πως μόλις βρήκες το πιο δροσερό ρούχο του καλοκαιριού σου.

6+1 minimal σύνολα που θα φορέσουμε τις μέρες του καύσωνα

maxi_skirt-(12).jpg

Όλα αυτά βέβαια είμαι σίγουρη ότι σου μοιάζουν πολύ θεωρητικά και είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς λίγο πριν βγεις από το σπίτι, ένα πρωινό σαν αυτά που ζούμε τις μέρες που διανύουμε, με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο. Οπότε να σε ενημερώσω και για το καθαρά fashion κομμάτι της τάσης των maxi skirts. Οι maxi φούστες μας ήρθαν να διαδεχθούν τη μανία με τα micro mini που είχαμε βιώσει πριν κάποιες σεζόν, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η μόδα αγαπά να παίζει με τα άκρα. Από τα micro mini στο maxi και από τις κοντές καθημερινές σου φούστες, στις maxi αέρινες εκδοχές τους που θα σε συναρπάσουν αυτή τη νέα καλοκαιρινή σεζόν.

maxi_skirt-(14).jpg

Και όχι μία maxi φούστα δεν είναι μόνο για επίσημες ή βραδινές εμφανίσεις (άλλο ένα κλισέ!), αλλά μπορεί να γίνει πανεύκολα το νέο effortless cool item της ντουλάπας σου. Χρώματα όπως τα neutrals, το λευκό και τα pastels είναι ιδανικά για την all day γκαρνταρόμπα σου και συνδυάζονται τέλεια με flat σανδάλια και μπαλαρίνες. Δική μου προσωπική αγαπημένη για το 2024; Η maxi bubble skirt!

maxi_skirt-(13).jpg

To butter yellow είναι η σοφιστικέ απόχρωση που θα απογειώσει το καλοκαιρινό chic

5 maxi skirts που αξίζει να δοκιμάσεις το καλοκαίρι: