To butter yellow είναι η σοφιστικέ απόχρωση που θα απογειώσει το καλοκαιρινό chic

Ναταλία Κατσακιώρη
To butter yellow είναι η σοφιστικέ απόχρωση που θα απογειώσει το καλοκαιρινό chic
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Η sophisticated απόχρωση πρωταγωνιστής του καλοκαιριού.

Τα χρώματα που φοράμε έχουν διαφορετική σημασία το καλοκαίρι. Γιατί από τη μία προσέχουμε την πρακτική πλευρά τους, δηλαδή να φοράμε ανοιχτόχρωμα ρούχα που να αντανακλούν τον ήλιο, και από την άλλη θέλουμε να βάλουμε ένα μεγαλύτερο fun στην όλη διαδικασία του καθημερινού styling. Εξάλλου αν δεν πειραματιστείς με το color blocking και το mix print το καλοκαίρι, τότε πότε θα το κάνεις; Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες σταθερές στα χρώματα που έχουμε ταυτίσει στο μυαλό μας με το ελληνικό καλοκαίρι, όπως είναι το ανοιχτό γαλάζιο της θάλασσας και το λευκό. Ειδικά το τελευταίο, θεωρώ ότι είναι το πιο πολυφορεμένο χρώμα κάθε καλοκαιρινής σεζόν και υπάρχει ένα πολύ καλός λόγος για αυτό.

Occasional Dressing: 10 looks για να είσαι η πιο στυλάτη καλεσμένη στα events του καλοκαιριού

butter-yellow-(5).jpg

Αφενός μιλάμε τον βασιλιά της basic παλέτας, και από την άλλη για εκείνο το χρώμα που έχει την ικανότητα να τα κάνει όλα να μοιάζουν κομψά και elegant. Τι θα έλεγες, όμως, αν φέτος μπορούσε να αντικαταστήσεις το αναμενόμενο λευκό με μία διαφορετική αλλά εξίσου sophisticated απόχρωση; Μιλάμε για το butter yellow, το χρώμα που έχει κλέψει την καρδιά των designers και των fashion girls.

butter-yellow-(4).jpg

Butter yellow: Η απόχρωση που θα σε βλέπεις παντού το καλοκαίρι.

Την αγάπη των designers για τα neutrals την έχει σίγουρα διαπιστώσει και το χρυσαφένιο κίτρινο του βουτύρου είναι η νέα τους εμμονή. Το είδαμε σε συλλογές όπως αυτή του JW Anderson και του Jacquemus να πρωταγωνιστεί σε summer φορέματα και εντυπωσιακά πανωφόρια. Ο οίκος Fendi το έβαλε στα εντυπωσιακά του patchworks μαζί με τα υπόλοιπα pastels, όπως το baby blue, ενώ η Victoria Beckham το θεώρησε ένα από τα χρώματα που αξίζει να ντύσει τα βραδινά της φορέματα με βολάν.

butter-yellow-(6).jpg

Ένα εξαιρετικά κομψό χρώμα, που έρχεται να συμπληρώσει το quiet luxury trend με τον καλύτερο τρόπο. Το βουτυρένιο κίτρινο μπαίνει και στα αξεσουάρ με μεγάλη επιτυχία με τα πλεκτά δερμάτινα τσαντάκια της Bottega Veneta να είναι το καλύτερο παράδειγμα. Δοκίμασε και εσύ την πιο statement απόχρωση του καλοκαιριού που ταιριάζει τέλεια και με το μαύρισμά σου!

butter-yellow-(11).jpg