Glastonbury Festival 2024: Τα καλύτερα looks που ξεχώρισαν στο iconic βρετανικό φεστιβάλ

Ναταλία Κατσακιώρη
Glastonbury Festival 2024: Τα καλύτερα looks που ξεχώρισαν στο iconic βρετανικό φεστιβάλ

 (Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision

Το british country μπλέκεται με το cool pop rock style για άλλη μια χρονιά και η Alexa Chung είναι το αγαπημένο μας icon.

Glastonbury festival 2024 ή αλλιώς το πιο cool φεστιβάλ της Ευρώπης. Κάθε καλοκαίρι το δημοφιλές βρετανικό φεστιβάλ αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για την παγκόσμια μουσική σκηνή, αλλά και για τον κόσμο της μόδας, αφού μιλάμε για το νούμερο ένα μουσικό γεγονός που έχει συνδεθεί με το cool bohemian style που μπλέκεται με τα κλασικά items της βρετανικής countryside αισθητικής. Ναι, είναι ο χώρος που οι γαλότσες της Hunter αποθεώθηκαν, το ίδιο και τα αδιάβροχα της Barbour, που για πολλούς έχουν κατασκευαστεί σχεδόν για το συγκεκριμένο backround.

H Melissa Odabash στο Queen: «Για μένα δεν υπάρχει τέλειο σώμα, κάθε σώμα είναι ένα bikini body»

Britain Glastonbury Music Festival

(Scott A Garfitt/Invision/AP)

Glastonbury festival 2024: Οι καλύτερες on stage και off stage εμφανίσεις των ημερών.

Ξεκινάμε με την Alexa Chung -και πώς θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε μαζί της. Είναι ακόμα το απόλυτο British it girl και το απέδειξε για άλλη μια φορά συνδυάζοντας δύο maxi slip dresses με το αγαπημένο της Babour αδιάβροχο και γαλότσες ή ψηλές riding μπότες. No muss no fuss: απλά αξεσουάρ, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα κίτρινο πλεκτό με το κλασικό σχέδιο κοτσίδες, ήταν αρκετό να την κάνουν και πάλι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα των ημερών.

alexachung_1719775017_3402041883080390010_15421696.jpg
alexachung_1719775017_3402041883197703164_15421696.jpg

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν επίσης και οι Anya Taylor Joy και Cara Delevingne, που έφεραν τη fall ενέργειά τους στο φεστιβάλ, αφού τις είδαμε με σκουφάκια και fluffy καπέλα, bomber jackets, ορειβατικά μποτάκια και hoodies. Το στυλ και των δύο στηρίχτηκε σε ένα athleisure mix and match, με τα γυαλιά ηλίου τους να είναι τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία πάνω τους.

Britain Glastonbury Music Festival Day Three

(Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision
Britain Glastonbury Music Festival Day Two

(Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision

Η Florence Pugh βρέθηκε επίσης στο Glanstobury για την παρουσίαση της ταινίας Dune 2 στα πλαίσια του φεστιβάλ και έκανε το τέλειο boho chic outfit με ένα μαύρο halter neck εξώπλατο φόρεμα με διαφάνειες, ορειβατικά μποτάκια και ένα υπέροχο στεφάνι με μεγάλα τριαντάφυλλα στα μαλλιά της, που μας θύμισε τη Lana Del Rey.

Britain Glastonbury Music Festival Day 1

(Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision
Britain Glastonbury Music Festival Day 1

(Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision

H Dua Lipa ήταν φυσικά μία από τις παρουσίες που είδαμε στη σκηνή και ξεσήκωσε το κοινό, αλλά παρέμεινε στο camp μαζί με τον σύντροφό της Callum Turner και απόλαυσαν τη βόλτα τους. Η Dua φόρεσε μία μαύρη ασύμμετρη, δερμάτινη, cargo φούστα με λευκό top σε rock vibe.

https://www.instagram.com/p/C828N4VBvQA/

Last but not least η Olivia Dean έφερε το bubble trend στο Glanstobury festival με λίγη βοήθεια από την Chopova Lowena, που δημιούργησε για εκείνη ένα look με μία από τις χαρακτηριστικές καρό της φούστες και ένα τοπάκι σε Y2K style.

Welcome July! 10 summer looks για τον πιο καυτό μήνα του χρόνου

Britain Glastonbury Music Festival Day One

(Joel C Ryan/Invision/AP)

Invision