Waterfall necklace: Το styling tip που θα αναβαθμίσει το απλό λευκό μπλουζάκι σου το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Waterfall necklace: Το styling tip που θα αναβαθμίσει το απλό λευκό μπλουζάκι σου το καλοκαίρι

Είναι το πιο έξυπνο trick για να αναεώσεις και το πιο απλό tank top

Όσες φορές έχει διαβάσει αυτή τη fashion στήλη ξέρεις πολύ καλά τη γνώμη μου για τα αξεσουάρ. Ειδικά όταν μιλάμε για τα κοσμήματα. Ναι, μπορούν να κάνουν θαύματα! Και ειλικρινά το πιστεύω, γιατί πολύ απλά το έχω δει να συμβαίνει. Είτε μιλάμε για κάποια πολύτιμα, statement κομμάτια που ανήκουν στην οικογενειακή μας συλλογή, είτε ακόμη και για τα γνωστά μας faux bijou, που το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει θραύση με τα μεταλλικά ατσάλινα items, τα οποία μπορείς να βρεις σε πολύ καλές τιμές χωρίς να παθαίνουν το παραμικρό. Οπότε το παρακάτω styling tip που θα σου δώσω δεν έχει να κάνει με κάτι ακριβό, αλλά με ένα πολύ απλό trick που αξίζει να ακολουθήσεις.

Boat style: Πώς να ντυθείς σε μία ολοήμερα κρουαζιέρα; 5 απλά σύνολα για να αντιγράψεις

Paris-HC-str-F24-0477.jpg

Η τάση των waterfall necklaces, δηλαδή των κολιέ που πέφτουν σαν καταρράκτης στο λαιμό μας, έχει συναρπάσει τα κορίτσια της μόδας και είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις τα basic μπλουζάκια -t-shirts ή tank tops- του καλοκαιριού με μία πολύ απλή κίνηση: συνδυάζοντας σε ένα ενδιαφέρον και εκκεντρικό layering πολλά διαφορετικά κολιέ της συλλογής σου.

Paris-HC-str-S24-0948.jpg

Waterfall necklaces: Tο trend που ξεκίνησε από τα catwalks.

Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια της μόδας αντλούν συνήθως έμπνευση από τα catwalks και τα όσα παρουσιάζουν για εμάς οι κορυφαίοι designers των αγαπημένων μας οίκων. Στις νέες καλοκαιρινές συλλογές οίκων όπως η Chanel και ο Burberry είδαμε τα κολιέ να φοριούνται σε layering, ξεκινώντας από κοντά κολιέ και chockers και φθάνοντας μέχρι τα μεγάλα μακριά κολιέ που ακουμπούν στην κοιλιά μας.

Burberry-S24-015.jpg

Burberry SS24

Η Chanel πειραματίστηκε κυρίως με χρυσά charms, πέρλες και χάντρες ενώ ο bohemian chic Ralph Lauren πήγε την τάση ένα βήμα παραπέρα με πολλαπλά κολιέ με χάντρες φορεμένα το ένα πάνω από το άλλο. Τα διαφορετικά χρώματα είναι αυτά που έκαναν τα συγκεκριμένα catwalk looks ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Εμείς θα ακολουθήσουμε την έμπνευση που μας δίνουν τα αγαπημένα μας brands και θα υιοθετήσουμε την τάση με όσα κοσμήματα έχουμε διαθέσιμα στη συλλογή μας αυτή τη στιγμή, κάνοντας ένα αυτοσχέδιο layering και αναβαθμίζοντας έτσι πανεύκολα όλα τα απλά basic tops του καλοκαιριού.

Paris-str-S24-0486.jpg

Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία:Έχουν την πιο stylish συλλογή με καλοκαιρινά φορέματα που θέλεις και εσύ