Ο οίκος Dior εγκαινιάζει έκθεση με τα ρούχα από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο οίκος Dior εγκαινιάζει έκθεση με τα ρούχα από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

 (Olympic Broadcasting Services via AP)

Τα ρούχα που είδαμε στην πολυσυζητημένη τελετή έναρξης παρουσιάζονται στο κοινό.

Ήταν μία τελετή που τα είχε όλα. Βροχή, χρώματα, αντιδράσεις, stars και υψηλή ραπτική. Τα ρούχα που είδαμε on stage από τον οίκο Dior ήταν ίσως το καλύτερο σημείο της βραδιάς, μαζί με την εκπληκτική εμφάνιση της Celine Dion, που συγκίνησε τον πλανήτη πάνω στον Πύργο του Άιφελ. Ο οίκος Dior και η creative director Maria Grazia Chiuri έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δημιούργησαν το ιδανικό πλαίσιο για τις ερμηνείες όλων των κυριών της μεγάλης τελετής. Η επόμενη μέρα εξάλλου στον κόσμο της μόδας ήταν σε μεγάλο βαθμό αφιερωμένη σε εκείνους.

Μαρί Σαντάλ & Μαρία Ολυμπία:Έχουν την πιο stylish συλλογή με καλοκαιρινά φορέματα που θέλεις και εσύ

Photo-shared-by-The-Olympic-Games-on-July-26-2024-tagging-@celinedion-and-@paris2024.-May-be-an-image-of-1-person-microphone-gown-concert-and-text..jpg

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν όσο οι Ολυμπιακοί Αγώνες εξελίσσονται στο Παρίσι να κάνουν μία έκθεση όπου ο κόσμος θα μπορεί να δει από κοντά τα ρούχα-κοστούμια της βραδιάς και να θαυμάσει την αριστοτεχνική τεχνική του κορυφαίου γαλλικού maison.

O οίκος Dior εκθέτει τα ρούχα από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο οίκος Dior δίνει στο κοινό την ευκαιρία να δούνε από κοντά τα ρούχα που δημιούργησε για τους καλλιτέχνες στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, συμπεριλαμβανομένου του iconic sparkly φορέματος που φορούσε η Celine Dion για τη θριαμβευτική της εμφάνιση στον Πύργο του Άιφελ. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό στη La Galerie Dior, στην ιστορική ναυαρχίδα του γαλλικού οίκου στη Avenue Montaigne στο Παρίσι, όπου θα μπορεί να θαυμάσει κανείς, εκτός από το maxi gown της Celine Dion, που χρειάστηκε 1.000 ώρες εργασίας, και όλα τα άλλα κοστούμια της βραδιάς.

https://www.instagram.com/reel/C988MSlI-h4/

Ξεκινάμε φυσικά με το μαύρο κορμάκι της Lady Gaga, εμπνευσμένο από τα καμπαρέ του Παρισιού, που στολίστηκε με φτερά και ένα εντυπωσιακό head piece. Η pop star άλλαξε πολλές φορές το ίδιο κορμάκι με το μαύρο corset παίζοντας με λευκά, μαύρα και ροζ φτερά.

Photo-shared-by-Dior-Official-on-July-26-2024-tagging-@ladygaga-@stephenjonesmillinery-@paris2024-and-@mariagraziachiuri.-May-be-an-image-of-8-people-headdress-and-text..jpg

Η Maria Grazia Chiuri επιμελήθηκε επίσης τα ρούχα της Γαλλίδας τραγουδίστριας Juliette Armanet και της χορωδίας που συνόδευε κατά την εκτέλεση του γαλλικού εθνικού ύμνου από τον Saint-Cirel στην οροφή του Grand Palais. Ένα gown ομοίωμα της γαλλικής σημαίας που δημιουργήθηκε σε τρεις φάσεις, όπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι του ατελιέ.

Photo-shared-by-Dior-Official-on-July-29-2024-tagging-@paris2024-@mariagraziachiuri-and-@saintcirelaxelle.-May-be-an-image-of-1-person-gown-mannequin-and-text..jpg
https://www.instagram.com/p/C-GoYecy7co/

Στην ίδια έκθεση, τέλος, συμπεριλαμβάνεται και το χρυσό φόρμα με τα προσαρμοσμένα φτερά κα ιτα αρχαιοελληνικά σανδάλια με τα οποία έκανε το δικό της performance η Aya Nakamura. Όλες οι κυρίες δώρισαν τις εμφανίσεις τους φυσικά προκειμένου να γίνει η εν λόγω έκθεση και να παραμείνουν τα κοστούμια της βραδιάς στη διάθεση του κοινού.

https://www.instagram.com/reel/C9-jJVKIQBF/

Boat style: Πώς να ντυθείς σε μία ολοήμερα κρουαζιέρα; 5 απλά σύνολα για να αντιγράψεις