Το girl boss στυλ της Kamala Harris είναι αυτό που μας κέρδισε στην προεκλογική της εκστρατεία

Ναταλία Κατσακιώρη
Το girl boss στυλ της Kamala Harris είναι αυτό που μας κέρδισε στην προεκλογική της εκστρατεία

(AP Photo/Julia Nikhinson)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Η σιδηρά κυρία της Αμερικής έχει να πει πολλά και μέσα από το business chic στυλ της.

Ό,τι γίνεται στις ΗΠΑ επηρεάζει αυτόματα ολόκληρο τον πλανήτη. Ειδικά όταν μιλάμε για την εκλογή του νέου της Προέδρου, μία κούρσα που απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την παραίτηση του Joe Bidden και την «αντικατάστασή» του από την Kamala Harris. Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με την πολιτική που ακολουθεί το κόμμα των Δημοκρατικών είναι πάντα καλό να βλέπουμε γυναίκες σε τόσο ισχυρές θέσεις, αφενός για λόγους εκπροσώπησης και αφετέρου γιατί έτσι έχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε το iconic style μίας ακόμα κυρίας.

Έγραψε ιστορία η Kamala Harris - Έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ μόλις για 85 λεπτά

Election 2024 Harris

(AP Photo/Julia Nikhinson)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Η Kamala Harris δεν είναι σίγουρα μία από αυτές τις κυρίες που περνάνε απαρατήρητες. Είναι loud, με πλατύ χαμόγελο, έντονη κινησιολογία και ταμπεραμέντο κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το business chic style, το οποίο «υπηρετεί» εδώ και χρόνια. Η Vice President των HΠΑ μπορεί να πει κανείς ότι είναι σχεδόν ίδια εδώ και δεκαετίες μένοντας πιστή σε εκείνα τα items που της ταιριάζουν και τονίζουν δυναμικά τη σιλουέτα της, ενώ της αφήνουν και μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Election 2024 Harris

(AP Photo/Matt Rourke)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Τα tailored κοστούμια προφανώς και είναι η πρώτη και πιο αγαπημένη της επιλογή, με το παντελόνι σε ίσια, στενή γραμμή να είναι το αγαπημένο της. Συχνά κάνει κάποια πιο statement looks βάζοντας λίγο χρώμα, όπως το γαλάζιο κοστούμι που φόρεσε πρόσφατα, ή φροντίζει να συνδυάζει τα αυστηρά σακάκια της με μία ρομαντική μπλούζα με διαφάνεια για παράδειγμα. Τώρα τελευταία έχει κάνει και κάποια πιο επίκαιρα outfits με wide leg παντελόνες και σακάκια με έντονους ώμους.

Election 2024 Harris

(AP Photo/Stephanie Scarbrough, Pool)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Τα φορέματα και οι pencil φούστες της πάνε είναι η αλήθεια πολύ και μέσα σε αυτές τις ελάχιστες φορές που αποφάσισε να μας αποκαλύψει τα πόδια της, μπορούμε να πούμε ότι της ταιριάζουν πολύ ειδικά όταν ολοκληρώνει τα σύνολά της με ένα κλασικό κολιέ με πέρλες.

Election 2024 Harris

(Kevin Lamarque/Pool via AP)

Ella Emhoff: Η κόρη της Kamala Harris έχει βάλει στο στυλ της το δυναμισμό της μαμάς της.

Πολλές φορές όσον αφορά τη μόδα οι κανόνες σπάνε και το μήλο τελικά δεν πέφτει κάτω από τη μηλιά. Ο λόγος για τη θετή κόρη της Kamala Harris. H Ella Emhoff κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή του τύπου στην πρώτη επίσημη καμπάνια της μαμάς της πριν λίγα χρόνια, όταν φυσικά ξεχώρισε για το πρωτότυπο στυλ της.

https://www.instagram.com/p/CxI-DVSufrQ/

Η ίδια έχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα, ξεκινώντας την καριέρα της ως μοντέλο. Έτσι έγινε αμέσως η αγαπημένη πολλών σχεδιαστών και brands της Νέας Υόρκης, ενώ η ίδια διαθέτει ένα άκρως ενδιαφέρον προφίλ στο Instagram όπου μπορεί κανείς να καταλάβει ακριβώς το mood της και να δει και την πρόσφατη αλλαγή στην καριέρα της, αφού τώρα ασχολείται πλέον με τα πλεκτά έργα τέχνης, λανσάροντας τις πλεκτές ζωγραφιές της online.

https://www.instagram.com/reel/C9zlqxyOeCp/

Tα σγουρά μαλλιά της, τα μεγάλα γυαλιά οράσεως, το πολύχρωμο layering, τα έντονα αξεσουάρ και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ είναι στοιχεία που ξεχωρίζουν φυσικά πάνω της και είναι εντελώς διαφορετικά από το στυλ της μαμάς της Kamala Harris.

Ωστόσο, αυτό που ενώνει ξεκάθαρα τις δύο γυναίκες είναι η έντονη άποψή τους και η τόλμη να υποστηρίζουν την εμφάνισή τους με κάθε κόστος. Οπότε -ναι- σε αυτή την περίπτωση η κόρη ακολουθεί το inspo της μαμάς.

Η Ήβη Αδάμου πήγε Σαντορίνη και βρήκε το πιο stylish φόρεμα για ένα βράδυ στο νησί

jpg.jpg