Άσπρη maxi φούστα: 5 τρόποι να φορέσεις το hero piece του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Άσπρη maxi φούστα: 5 τρόποι να φορέσεις το hero piece του καλοκαιριού
Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Ένα item κλειδί, πέντε διαφορετικοί τρόποι να το αναδείξεις.

Η αγαπημένη συνήθεια όλων μας (σωστή ή λάθος) είναι να χαλαρώνουμε σκρολάροντας στα social media, είτε προτιμάς το Instagram, είτε το Tik Tok. Αν μάλιστα είσαι από αυτές τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και ακολουθούν πολλά fashion accounts με content creators που μας δείχνουν ένα μέρος από τη ζωή τους αλλά και τα καθημερινά τους outfits, τότε θα έχεις παρατηρήσει ότι ένα συγκεκριμένο item εμφανίζεται ξανά και ξανά τελευταία στο feed σου. Η maxi λευκή φούστα είναι παντού, είναι το hero piece του καλοκαιριού και έχει κάνει κανονικό take over στη γυναικεία ντουλάπα.

Hot girl summer: Τα 5 σύνολα της Carrie Bradshaw που θα κάνεις recreate αυτό το καλοκαίρι

Paris-str-S24-1324.jpg

Όλα ξεκίνησαν, όταν το λευκό σαν χρώμα, άρχισε να αφήνει λίγο πίσω του το all time classic μαύρο και να μπαίνει στη ζωή μας πιο ενεργά ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ήταν τότε, λοιπόν, που είδαμε τις πρώτες λευκές φούστες και τα πρώτα μικρά άσπρα φορέματα. Και καθώς προχωρήσαμε από το χειμώνα στην άνοιξη και το καλοκαίρι, τα υφάσματα έγιναν πιο αιθέρια και ελαφριά και οι λευκές maxi φούστες πήραν πρωταγωνιστικό ρόλο στο casual chic styling. Και αυτή είναι η ιδιαίτερότητα ενός τέτοιου item, ότι έχει τη δυνατότητα να σταθεί και σε ένα all day look και σε ένα βραδινό, λίγο πιο επίσημο event.

Milano-str-F24-0312.jpg

Τα ρευστά υφάσματα όπως τα λινά και το βαμβάκι ταιριάζουν πολύ σε μία λευκή καλοκαιρινή φούστα, το ίδιο και τα αρχαιοελληνικά πλισέ. Σε αυτές τις εκδοχές έχουν έρθει να προστεθούν και οι bubble skirts αλλά και τα ασύμμετρα σχέδια με έμπνευση από τα 00s. Το styling εδώ είναι σχετικά εύκολο, ακριβώς επειδή μπορείς να αξιοποιήσεις μία λευκή, maxi φούστα ως το απόλυτο passe par tout. Mε ψηλοτάκουνα ή flats, πέδιλα ή και κλειστά παπούτσια, ακόμη και με sneakers.

Paris-HC-str-F24-1027.jpg

Oι κλασικοί χρωματικοί συνδυασμοί με τα υπόλοιπα basics της ταιριάζουν πολύ, να το έχεις στο μυαλό σου πριν φύγεις από το σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για τα λευκά tops αν θέλεις να προχωρήσεις με ένα total white look.

Paris-m-str-S25-1982.jpg

Οδηγός αγοράς: Τα stylish ρούχα και αξεσουάρ για τους καλοκαιρινούς γάμους που θα βρεις σε έκπτωση

5 τρόποι να φορέσεις τη λευκή maxi φούστα: