Αθηνά Οικονομάκου: Το ανατρεπτικό σύνολο στην πισίνα αν θες να αναδείξεις και εσύ το μπικίνι σου

Τα σύνολά της από τη Χίο μιλάνε από μόνα τους.

Ανανεωμένη, όμορφη, λαμπερή. Στα καλύτερά της είναι η Αθηνά Οικονομάκου, που ενώ πέρασε μία περίεργη περίοδο στη ζωή της, η οποία προηγήθηκε του διαζυγίου της, είναι τώρα πια και πάλι ερωτευμένη και γεμάτη διάθεση να μην αφήσει λεπτό να πάει χαμένο. Η σχέση της με τον Bruno Cerella έγινε γνωστή σχεδόν αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της και το ζευγάρι φαίνεται ότι δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να κρυφτεί από κανέναν. Έτσι, λοιπόν, απολαμβάνουν μαζί το καλοκαίρι τους και κάνουν τις διακοπές τους σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Το girl boss στυλ της Kamala Harris είναι αυτό που μας κέρδισε στην προεκλογική της εκστρατεία

Ένα από αυτά είναι και η Χίος, όπου βρέθηκαν πριν κάποιες μέρες για να χαρούν τη θάλασσα και τα υπέροχα spots του νησιού. Η Αθηνά που εκτός από την υποκριτική ασχολείται εδώ και χρόνια με το Instagram, ανέβασε μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες, όπου την είδαμε φανερά ανανεωμένη. Γιατί η Αθηνά ήταν πάντα μία γυναίκα με στυλ, μόνο που τώρα τη βλέπουμε εντελώς διαφορετική με το sexiness και τη θηλυκότητα να ξεχωρίζουν σε κάθε της σύνολο.

Αθηνά Οικονομάκου: Το πιο naked dressing είναι η τάση που την εκφράζει.

Ο τρόπος που ντυνόμαστε αντανακλά τον τρόπο που νιώθουμε. Και όταν μία γυναίκα επιλέγει την τάση του naked dressing, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, σημαίνει ότι τα πάει πολύ καλά με τον εαυτό της. Είναι ένα trend που ξεκίνησε εδώ και κάποιες σεζόν και περιλαμβάνει διαφάνειες, fishnet υφάσματα, ιδιαίτερα φορέματα με cut outs και σύνολα με cropped tops.

Έτσι και η Αθηνά φόρεσε ένα σοκολατί σύνολο με ένα ιδιαίτερο cropped top με κορδόνια και cut outs, με μία matching φούστα με ντραπέ και σκίσιμο. Ακολούθησε το τέλειο σύνολο by the pool με ένα fishnet σετάκι πάνω από μπικίνι και ένα επίσης fishnet φόρεμα στην παραλία.

Ακόμα και τα μαγιό που επιλέγει το καλοκαίρι του 2024 θα παρατήρησες ότι είναι ακόμα πιο sexy, με μεγάλα ανοίγματα και ντεκολτέ αλλά και με πολυτελείς υφές που ξεχωρίζουν στο νερό.

Αν θέλεις να ζήσεις και εσύ ένα hot girl summer καλοκαίρι, τότε ανανέωσε το στυλ σου και υιοθέτησε την τάση του naked dressing, που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και πάθος για τη ζωή!

Η Ήβη Αδάμου πήγε Σαντορίνη και βρήκε το πιο stylish φόρεμα για ένα βράδυ στο νησί

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης