Η Ήβη Αδάμου πήγε Σαντορίνη και βρήκε το πιο stylish φόρεμα για ένα βράδυ στο νησί

Οι οικογενειακές διακοπές και όλα τα looks της από το νησί. 

Τι κάνεις όταν το καλοκαίρι είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις; Εκτός από όλους αυτούς τους ανθρώπους που απασχολούνται στον τομέα του τουρισμού, ας μην ξεχνάμε ότι και οι καλλιτέχνες ξεκινούν τις περιοδείες τους στην Ελλάδα, κάνοντας λίγο πιο ευχάριστο το διάστημα αυτό με τις εμφανίσεις τους και εκτός πρωτεύουσας. Το ίδιο επέλεξε να κάνει φέτος και η Ήβη Αδάμου, που κάνει ένα αρκετά μεγάλο tour σε όλη τη χώρα ήδη από τον Ιούνιο και έχει σκοπό να συνεχιστεί μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου. Παρόλες, όμως, τις υποχρεώσεις της ξέκλεψε και ένα μικρό διάστημα ανάμεσα στις συναυλίες της για να ξεκουραστεί μαζί με τους αγαπημένου της, aka τον σύζυγό της Μιχάλη Stavento και τη μικρή τους κόρη Ανατολή.

Το floating dress είναι η νέα αιθέρια τάση στα φορέματα του καλοκαιριού

Η Ήβη που έχει έναν εξαιρετικά ενημερωμένο λογαριασμό στο Instagram και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τα ταξίδια της δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει ένα ξεχωριστό άλμπουμ για τις μέρες της στη Σαντορίνη. Η κόρη της Ανατολή πόζαρε μαζί της στο ηλιοβασίλεμα και μαζί σχημάτισαν με τα χέρια τους δύο μικρές καρδιές. Η πιο τρυφερή φωτογραφία μαμάς και κόρης.

Εκτός, όμως, από τις τρυφερές mother and daughter στιγμές των δυο τους εμείς παρατηρήσαμε και το άψογο island life στυλ της στο νησί, που περιλαμβάνει πολύ χρώμα και πολλά mini φορέματα τα οποία θα μας δώσουν έμπνευση και για τις δικές μας διακοπές.

Το γαλάζιο mini φόρεμα της Ήβης που μας έδωσε το τέλειο inspo.

Λίγες μέρες μετά τις διακοπές τους στη Σαντορίνη η Ήβη είχε μία tbt στιγμή στον λογαριασμό της, όπου ανέβασε άλλη μία gallery με φωτογραφίες από μία έξοδό της στη Σαντορίνη πάντα αγκαλιά με τον Μιχάλη Stavento. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο σε μπροστά στη θάλασσα και το mini γαλάζιο φόρεμα της Ήβης με τα chunky μανίκια κλέβει δικαιολογημένα τα βλέμματα. Η ίδια το συνδύασε με ένα ζευγάρι perforated γόβες με λουράκι.

Το τέλειο look για ένα χαλαρό βράδυ στο νησί. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι ένα τέτοιο φόρεμα με ντραπέ και σούρες αγκαλιάζει τέλεια το γυναικείο σώμα και τονίζει έξυπνα και τα κορίτσια με καμπύλες.

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα mini φορέματα του καλοκαιριού

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης