Δανάη Παππά: Αυτό είναι το χρήσιμο αξεσουάρ που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της για την παραλία

Δανάη Παππά: Αυτό είναι το χρήσιμο αξεσουάρ που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της για την παραλία

Κοστίζει ελάχιστα και ίσως το έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. 

Ξεκίνησε στο πλευρό του Ανδρέα Γεωργίου σε μία από τις καθημερινές και άκρως επιτυχημένες σειρές του και το κοινό την αγάπησε αμέσως. Στη συνέχεια την είδαμε και την ξεχωρίσαμε και πάλι στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός, που μετά από τρεις ολόκληρες σεζόν έκλεισε τον κύκλο του μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Ο λόγος για τη Δανάη Παππά, μία από τις πιο νέες και αγαπημένες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες της μικρής οθόνης, που μας έχει δώσει πολύ όμορφες στιγμές μέσα από τους ρόλους της. Και αφού τελείωσε το κεφάλαιο Σασμός η Δανάη έρχεται από Σεπτέμβριο ως κεντρικό πρόσωπο στην σειρά Άγιος Έρωτας, και πάλι στον Alpha, με συμπρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και ένα άκρως επιτυχημένο cast ηθοποιών.

Το παρεό είναι το μόνο item που παίρνουν στην παραλία οι Ελληνίδες celebrities -Πώς θα το φορέσουμε;

https://www.instagram.com/p/C90Bw5pOGyw/

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη αλλά λίγο πριν γυρίσει στα καθήκοντά της η Δανάη είχε φροντίσει να κάνει τις διακοπές της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ένα από αυτά και η Κίμωλος, όπου την είδαμε παρέα με την ομάδα των ηθοποιών του Σασμού στο απόλυτο reunion. Η Δανάη έχει έναν άκρως επιτυχημένο λογαριασμό στα social media και οι πιστοί της ακόλουθοι είναι κυρίως γυναίκες, οι οποίες θέλουν να μαθαίνουν όλα τα details για τα looks της. Τώρα ειδικά το καλοκαίρι η Δανάη έχει μία ultra stylish ιδέα να κάνεις πιο εντυπωσιακές τις εμφανίσεις σου στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/C9aV-v5N-pD/

Καμία bad hair day με ένα μαντήλι στα μαλλιά.

Photo-by-Danae-Pappa-on-July-26-2024.-May-be-an-image-of-1-person-headscarf-sarong-coast-and-text..jpg

Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες από το προφίλ της Δανάης Παππά στο Instagram και βρες ποιο είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ αυτό το καλοκαίρι. Το μαντήλι για τα μαλλιά φυσικά! Η ίδια έχει πάντα μαζί της στην παραλία ένα πολύχρωμο, all over printed μαντήλι με σχέδια και έντονους συνδυασμούς, το οποίο δένει στα μαλλιά της μετά τη βουτιά στη θάλασσα.

Photo-shared-by-Danae-Pappa-on-July-20-2024-tagging-@danouuz-and-@vera_makromaridou.-May-be-an-image-of-1-person-sarong-headscarf-and-text..jpg
Photo-by-Danae-Pappa-on-July-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-towel-book-and-headscarf..jpg

Εύκολο και απλό μπορείς να το αντιγράψεις και εσύ με οποιοδήποτε μαγιό έχεις στη συλλογή σου, δένοντάς το απλώς γύρω από το πάνω μέρος του κεφαλιού σου και κάνοντας έναν σφιχτό κόμπο. Έτσι και θα προστατευτείς από τον ήλιο, και θα βάλεις μία 70s πινελιά στο beach look σου και δεν θα έχεις καμία bad hair day με μαλλιά που φριζάρουν με το αλάτι.

Photo-by-Danae-Pappa-on-July-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-sarong-headscarf-the-Blue-Grotto-and-text..jpg

Η Blake Lively κράτησε μία πανάκριβη τσάντα μανιτάρι της Katy Perry -Carrie Bradshaw, εσύ;

Photo-by-Danae-Pappa-on-July-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-coast..jpg