Ευγενία Σαμαρά: Ξέρουμε πού θα βρεις το maxi κόκκινο φόρεμα που έβαλε στην Επίδαυρο

Ευγενία Σαμαρά: Ξέρουμε πού θα βρεις το maxi κόκκινο φόρεμα που έβαλε στην Επίδαυρο
Photo: NDP PHOTO AGENCY ndpphoto@gmail.com

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη.

Το νέο ζευγάρι της πόλης είναι γεγονός. Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν κάνει κάποια δημόσια δήλωση, αλλά και τα μάτια πολλών τους έχουν δει μαζί και οι τελευταίες τους εμφανίσεις έχουν «προδώσει» ότι η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι μαζί και ερωτευμένοι. Πρόσφατα, μάλιστα μέσα από ένα post που έκανε ένας ιδιοκτήτης bar-cafe σε ένα χωριό της Ηπείρου, διαπιστώσαμε και την κοινή τους εξόρμηση στα Ιωάννινα. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί της εγχώριας σκηνής είναι ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες, ενώ όπως όλα φαίνονται ήρθαν πιο κοντά μέσα από την παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι δυο τους εδώ και δύο συνεχόμενες σεζόν.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου κάνει διακοπές στη Μύκονο και έβαλε το πιο stylish φόρεμα με σανδάλια

https://www.instagram.com/p/C-N3fNiOTe5/

Η Ευγενία συνεχίζει να περνάει ένα καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με βουτιές, roatrips και άλλες όμορφες εμπειρίες, και κάπως έτσι έχει γεμίσει το Instagram account τη με φωτογραφίες και βιντεάκια από το φετινό της καλοκαίρι. Εκτός, όμως, από τα όσα ανεβάζει μόνη της, ο φακός την απαθανάτισε και σε μία ακόμα εκδρομή της εντός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Επίδαυρο.

Ευγενία Σαμαρά: Το κόκκινο φόρεμα στην Επίδαυρο και πού μπορείς να το βρεις.

Ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα όταν έχεις μία σχέση είναι η αμοιβαία αλληλοϋποστήριξη. Κάπως έτσι και η Ευγενία Σαμαρά δεν θα μπορούσε να λείπει από την παράσταση που παίζει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στην Επίδαυρο, τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη. Μαζί του είναι στη σκηνή και ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Στις 11 Αυγούστου, λοιπόν, η Ευγενία πήρε το δρόμο για το θέατρο της Επιδαύρου και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν πριν αλλά και μετά το τέλος της παράστασης.

TOM_1902.jpg

Photo: NDP PHOTO AGENCY

Η ίδια ήταν άκρως εντυπωσιακή όπως συνήθως με ένα maxi, κατακόκκινο φόρεμα με φίνα δαντέλα από την καλοκαιρινή συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Nadia Rapti. Ένα πάρα πολύ απλό αλλά εντυπωσιακό σχέδιο με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στυλ.

TOM_3044-(1).jpg

Photo: NDP PHOTO AGENCY

ndpphoto@gmail.com

Η Ευγενία ολοκλήρωσε το look με ένα μικρό shoulder bag τσαντάκι και κάποια χρυσά κολιέ στο λαιμό της κομψή αλυσίδα.

Αθηνά Οικονομάκου: Το ανατρεπτικό σύνολο στην πισίνα αν θες να αναδείξεις και εσύ το μπικίνι σου

Shop the look:

224nr13866_6.jpg

NENA DRESS/NADIA RAPTI