Lazy outfits are on: Τα 8 πιο εύκολα σύνολα με φούστα σε χαλαρή αυγουστιάτικη διάθεση

Ναταλία Κατσακιώρη
Lazy outfits are on: Τα 8 πιο εύκολα σύνολα με φούστα σε χαλαρή αυγουστιάτικη διάθεση

Αυτά είναι τα go to looks σου με φούστα για τις μέρες του Αυγούστου.

Ναι, είναι γεγονός, το καλοκαίρι μας έχει κάπως κουράσει. Και μην βιαστείς να μιλήσεις και να εξηγήσεις όλα αυτά τα θετικά του ελληνικού καλοκαιριού. Εννοώ ότι μας έχει κουράσει στυλιστικά. Και είναι απολύτως λογικό. Ήδη από τον Ιούνιο είχαμε τους πρώτους καύσωνες και κάπως έτσι ξεκινήσαμε το summer styling από νωρίς. Οπότε ναι, λίγο πολύ τα έχεις φορέσει όλα! Και καθώς ο Αύγουστος είναι ο πιο χαλαρός μήνας της ελληνικής πραγματικότητας, είναι λογικό να θέλεις και ένα αντίστοιχα χαλαρό ντύσιμο είτε κάνεις τώρα τις διακοπές σου, είτε έχεις ήδη επιστρέψει στην πόλη. Και κάπου εδώ μπαίνει η οπτική του lazy dressing. Να ντυθώ τεμπέλικα δηλαδή; Ναι, αυτό ακριβώς!

Από sneakers μέχρι σανδάλια αυτά είναι τα 6 flats για να περάσεις έναν άνετο Αύγουστο

Copenhagen-str-S25-0430.jpg

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει στο Instagram feed σου, στο Tik Tok αλλά και τις φωτογραφίες του street style ότι πολλά από τα κορίτσια της μόδας κυκλοφορούν πλέον με τα πιο χαλαρά ρούχα της ντουλάπας τους, τα οποία έχουν και το αντίστοιχο carefree style. Plus είναι σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και τσαλακωμένα με ένα cool τρόπο, που δείχνει ότι τα ρούχα μας είναι μέρος της κίνησης και της ζωής μας και δεν μπορούν να μένουν αψεγάδιαστα μέσα στη μέρα. Το lazy dressing έχει να κάνει με τα εύκολα outfits που μπορείς να δημιουργήσεις με τα basic και άνετα ρούχα της ντουλάπας σου και πίστεψέ με είναι η καλύτερη τάση για τον Αύγουστο.

Copenhagen-str-S25-0419.jpg

Ο πιο εύκολος και stylish τρόπος να υιοθετήσεις τώρα το lazy dressing είναι μέσα από τις καλοκαιρινές σου φούστες. Midi, mini ή maxi, όποιο σχέδιο και αν προτιμάς, και αν έχεις στη συλλογή σου, συνδύασε την αγαπημένη σου φούστα με ένα oversized t-shirt, με ένα λινό πουκάμισο, με ένα απλό tank top ή με ένα ελαφρύ σακάκι αν είσαι σε ένα πιο δροσερό μέρος.

Copenhagen-str-S25-0308.jpg

Κράτα και τα παπούτσια σου σε αντίστοιχο ύφος με τα thong sandals, τις σαγιονάρες και τις μπαλαρίνες να είναι τα πιο εύκολα καθημερινά ζευγάρια που θα κάνουν τον Αύγουστο στο νησί και την πόλη λίγο πιο ενδιαφέρον.

Copenhagen-str-S25-0327.jpg

Πώς να πλύνεις σωστά το μαγιό σου για να διατηρηθεί σαν καινούργιο

8 σύνολα με φούστα που θα δημιουργήσεις πανεύκολα!