Το Ρουκ Ζουκ έκανε πρεμιέρα και η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε το πιo elegant look με χρώμα

Ναταλία Κατσακιώρη

Εσύ θα τολμούσες το έντονο πορτοκαλί το φθινόπωρο; Ώρα για pumpkin spice αποχρώσεις.

Ναι, την λες και κανονικό κυπελλούχο της μεσημεριανής ζώνης των τηλεπαιχνιδιών. Η Ζέτα Μακρυπούλια και το αγαπημένο της Ρουκ Ζουκ έκαναν πρεμιέρα χθες στον ΑΝΤ1 μπαίνοντας στην όγδοη χρονιά τους με φόρα. Ήδη από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν είχαμε πολλές συζητήσεις για την όμορφη Ζέτα και το πού τελικά θα καταλήξει, αφού όταν ένα concept περνάει το τεστ του κοινού καθημερινά, είναι σίγουρα δύσκολο να το εγκαταλείψεις. Η ίδια έχει εξάλλου πλέον ταυτιστεί με τη συγκεκριμένη εκπομπή και οι ατάκες της με τους διαγωνιζόμενους έχουν αφήσει εποχή. Έτσι είπε το ναι και τη συντάμε καθημερινά και πάλι στο γνωστό της πόστο στις τρεις το μεσημέρι.

Αντίο μαύρη shopper! Η καφέ τσάντα είναι η τάση που θα την αντικαταστήσει

Εχθές ήταν η πρεμιέρα της νέας σεζόν Ρουκ Ζουκ και η Ζέτα μας είπε το πρώτο καλό μεσημέρι απαστράπτουσα, όπως πάντα, με ένα ζεστό πορτοκαλί σύνολο με την επιμέλεια του Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, που έχει αναλάβει το styling της Ζέτας εδώ και χρόνια. Ένα look που ξεχώρισε και πάλι για όλους τους σωστούς λόγους.

Το shorts suit της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν το ιδανικό look για άλλη μία πρεμιέρα.

Το πορτοκαλί είναι μια απόχρωση σχετικά παρεξηγημένη, γιατί πολλές γυναίκες φοβούνται να το εντάξουν στην γκαρνταρόμπα τους. Το φθινόπωρο, όμως, είναι η ιδανική στιγμή για να το δοκιμάσεις, τώρα που η παλέτα της φύσης αρχίζει να ντύνεται με τις ζεστές αποχρώσεις του. Εξάλλου το pumpkin spice και οι κολοκύθες ευρύτερα είναι το απόλυτο χρώμα στο mood board του μήνα.

Την ίδια άποψη φαίνεται ότι έχει και η Ζέτα Μακρυπούλια που εμφανίστηκε φανερά ανανεωμένη στο πλατό της εκπομπής με ένα υπέροχο shorts suit που συνδύαζε ένα σταυρωτό σακάκι με ένα λίγο πιο casual σορτς με λάστιχο στη μέση σε boxer shorts style. Από μέσα φόρεσε ένα κοντό, μαύρο bra top και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα με μπαρέτα.

Και κάπως έτσι είχαμε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ένα καλοκαιρινό σχέδιο με σορτς και το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου, το πορτοκαλί. Δοκίμασε και εσύ τη συγκεκριμένη παλέτα και θα λατρέψεις το pumpkin vibe της σεζόν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κοντό σορτσάκι και γόβες -Είναι το combo που θα φορέσουμε στα πρώτα nights out

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης