H Lady Gaga στην πρεμιέρα του Joker: Folie à Deux ήταν η τέλεια Harley Quinn

Ναταλία Κατσακιώρη

(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision

Με κατακόκκινο σύνολο Celine έκανε μία εμφάνιση αντάξια του ρόλου της.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες επιστροφές στις σκοτεινές αίθουσες είναι και αυτή του Joker με το πρώτο σίκουελ του σκοτεινού χαρακτήρα που έχτισε με το δικό του τρόπο ο Joaquin Phoenix να ξεκινάει την πορεία του, αμέσως μετά την παρουσία του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Αυτή τη φορά ο Joker βρίσκει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Harely Quinn μιας εξίσου σκοτεινής και επικίνδυνης κυρίας, που τον πιάνει από το χέρι για να επιφέρουν μαζί το χάος.

Τα δερμάτινα μπουφάν που θα φοράμε το φθινόπωρο και έχεις ήδη στη ντουλάπα σου -Κανένα shopping

(Niko Tavernise/Warner Bros. Pictures via AP)

© 2022 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved

Στο ρόλο της Harley Quinn η βραβευμένη με Oscar Lady Gaga, που κάνει τη δική της δυναμική κινηματογραφική επιστροφή δίπλα σε ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό, όπως ο Phoenix. Από τα πρώτα πλάνα που είχαμε από την ταινία φαίνεται ότι ο ρόλος της πάει γάντι και η ίδια είναι έτοιμη να μας μαγέψει ως μία αμφιλεγόμενη γυναικεία φιγούρα που έχει σίγουρα τη δική της σημειολογία στον κόσμο των comics.

(Warner Bros. Pictures via AP)

Εχθές πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο και όλοι οι λαμπεροί συντελεστές βρέθηκαν φυσικά στο κόκκινο χαλί. Η Lady Gaga έκλεψε όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα.

(Niko Tavernise/Warner Bros. Pictures via AP)

© 2022 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved

Lady Gaga ή Harley Quinn; Είναι το ίδιο άτομο!

Το να ντύνεσαι με βάση τον χαρακτήρα που υποδύεσαι είναι πλέον η κορυφαία red carpet τάση για τις stars του Hollywood και η Lady Gaga έκανε το δικό της tribute στη Harley Quinn. Εμφανίστηκε με ένα total red look με την υπογραφή του οίκου Celine, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνη.

(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision

Ένα φόρεμα με στενό πάνω μέρος και βαθύ ντεκολτέ που κατέληγε σε ένα ασύμμετρο τελείωμα με όγκο. Από πάνω η Lady Gaga φόρεσε ένα cropped σακάκι τύπου μπολερό με μεγάλα puffy μανίκια σε extravagant style και συμπλήρωσε το outfit με κοσμήματα από την Tiffany & Co..

Αυτό που έκανε όμως τη συγκεκριμένη εμφάνιση άκρως θεατρική ήταν τα κόκκινα κοντά μαλλιά της με αφέλειες και το ατειμέλητο μακιγιάζ της που παρέπεμπε στην Harley Quinn με την signature μπλε σκιά στα μάτια της. Η ίδια έκανε ακόμα πιο σκοτεινό το look της με ένα λαμπερό δάκρυ από πολύτιμους λίθους που τοποθέτησε στο πρόσωπό της.

(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision

Εκτός από τις πόζες με τον συμπρωταγωνιστή της Joaquin Phoenix η Lady Gaga πόζαρε και με τον αρραβωνιαστικό της Michael Polansky που τη συνόδεψε στη μεγάλη πρεμιέρα και φωτογραφήθηκε στο πλάι της σε τρυφερά στιγμιότυπα.

(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision

Keep or toss: Οι τάσεις που θα πούμε «αντίο» και πώς θα τις αντικαταστήσουμε μέσα στο φθινόπωρο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης