Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα τζιν παντελόνια που έχουν τώρα την προσοχή μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα τζιν παντελόνια που έχουν τώρα την προσοχή μας
Photo Credit: Szymon Brzóska/launchmetrics.com/spotlight

Πέντε διαφορετικές τάσεις, πέντε συναρπαστικά trends για να δοκιμάσεις τώρα.

Το τζιν παντελόνι σου μπορεί να είναι το πιο κλασικό και αγαπημένο σου item, αλλά πίστεψέ με χρειάζεται ανανέωση, όπως άλλωστε και εσύ. Οπότε ας αφήσουμε για λίγο το wide leg denim παντελόνι που φοράμε όλη μέρα, κάθε μέρα και ας εξετάσουμε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία των φετινών τάσεων.

Denim on denim: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε δύο διαφορετικά χρώματα τζιν σε ένα look

London-str-S25-0681.jpg

Διαφορετικά πατρόν, λεπτομέρειες και αποχρώσεις που θα μας ανανεώσουν και θα μας κάνουν να δούμε το everyday styling με άλλη διάθεση. Έχουμε τις πέντε κορυφαίες τάσεις που μας αφορούν τώρα περισσότερο από ποτέ.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα τζιν παντελόνια που θα μας ανανεώσουν.

Ρεβέρ

Πριν πεις όχι σε αυτή στην τάση προσπάθησε να μην την ταυτίσεις στο μυαλό σου με την ξεκάθαρα 00s επιρροή, που θυμάσαι σίγουρα από τη δεκαετία του 2000. Σήμερα τα ρεβέρ έρχονται να κάνουν τα loose παντελόνια μας ακόμα πιο cool και να μας βοηθήσουν να τους δώσουμε ένα ακόμα extra στοιχείο styling.

London-str-S25-1160.jpg

Barrel

Είναι το πιο επίκαιρο shape της χρονιάς. Αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει, σίγουρα θα σε εκπλήξει ευχάριστα βλέποντας το πόσο κολακεύει τη σιλουέτα. Είναι ψηλόμεσο και αγκαλιάζει την κοιλιά, ενώ αφήνει και αυτό τον cool αέρα στα πόδια. Μας αρέσει πάντως με ψηλοτάκουνα, αυτό είναι ξεκάθαρο.

London-str-S25-0224.jpg

Τσάκιση

Είτε μιλάμε για μία κανονική τσάκιση που έγινε με το σίδερο, είτε για τα εξώραφα που βλέπεις παρακάτω στη φωτογραφία είναι ένα trend που μπορεί να δείξει ιδιαίτερα elegant με το σωστό styling και συνδυάζεται τέλεια με σακάκια.

London-str-S25-0085.jpg

Χρώμα

Χρώμα ή και prints. Ας μην ξεχνάμε για φέτος το έντονο κόκκινο, το olive green και φυσικά το leopard. Εννοείται ότι όλο το υπόλοιπο look μας το θέλουμε σε quiet luxury διάθεση για να μην γίνει υπερβολικό, αν δεν το έχουμε με το color blocking.

London-str-S25-0499.jpg

Το ντύσιμο του γραφείου είναι το νέο sexy dressing -Κόσμε είσαι έτοιμος για τη νέα «γενιά» γυναικών;

Embellishments

Είναι η τάση που είδαμε στα περσινά catwalks και θα συνεχίζουμε να φοράμε και φέτος. Τα διακοσμητικά στοιχεία, τα κεντήματα, τα motifs και οι όποιες άλλες προσθήκες σε ένα κλασικό τζιν παντελόνι έχουν το πράσινο φως και για το 2024/25.

Milano-str-S25-1800.jpg
DPG Network