Το κομψό ανδρικό κοστούμι της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει μία έξυπνη λεπτομέρεια

Ναταλία Κατσακιώρη

Το μικρό trick που κάνει αμέσως πιο κομψή μία εμφάνιση.

Αν ξεκινήσουμε να αναλύσουμε το στυλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα σταματήσουμε σε κάποια πολύ συγκεκριμένα σημεία. Αρχικά θα μιλήσουμε για την ξεκάθαρη αγάπη της στα mini φορέματα. Στη συνέχεια θα σταθούμε στα ψηλόμεσα παντελόνια είτε αυτά είναι flared, είτε skinny. Τέλος, η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha συμπληρώνει συνήθως τα σύνολά της με ψηλοτάκουνα, minimal σχέδια με μπαρέτα που έχουν γίνει άλλο ένα signature στοιχείο των εμφανίσεών της. Φέτος, βέβαια, και καθώς επέστρεψε για άλλη μια φορά στην καθιερωμένη μας πια συνήθεια μέσα από την πρωινή της εκπομπή, την είδαμε κάπως ανανεωμένη και αυτό βγαίνει και στο στυλ της.

Τα δερμάτινα μπουφάν που θα φοράμε το φθινόπωρο και έχεις ήδη στη ντουλάπα σου -Κανένα shopping

Αν δεις πιο προσεκτικά τα looks των πρώτων εβδομάδων της Σταματίνας πίσω στην τηλεοπτική πραγματικότητα, θα διαπιστώσεις ότι τολμάει να είναι διαφορετική και να προσθέτει ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα outfits της εκπομπής της. Πρόσφατα σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου συνήθως ανεβάζει όλα τα looks της, την είδαμε με ένα ανδρόγυνο κοστούμι που μας έκανε εντύπωση. Με την καλή έννοια πάντα!

Το super stylish κοστούμι της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μέσα στην εβδομάδα η Σταματίνα φιλοξένησε στο πλατό το πρόσωπο των ημερών, την πρωταγωνίστρια του «Άγιου Έρωτα» τη Δανάη Παππά, η οποία μίλησε για πολλά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να την υποδεχτεί με ένα office business look με ένα εντυπωσιακό κοστούμι που έχει μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Είναι ένα item από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή του H&M Studio, το οποίο μπορείς να βρεις και εσύ online.

H Σταματίνα το συνδύασε με ένα απλό λευκό μπλουζάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα στο πλαίσιο ενός basic, αυστηρού outfit. Τα αξεσουάρ της ήταν επίσης απλά, με τα γυαλιά ηλίου της σε απλαό γαλάζιο να είναι το μόνο touch of color στο όλο look.

Aυτό που κάνει ωστόσο τη διαφορά είναι το shape του συγκεκριμένου blazer που έχει μεγάλους, τετράγωνους ώμους και σταυρωτά κουμπιά, σαν ένα κανονικό ανδρικό σακάκι που δανείστηκες από τον μπαμπά ή το αγόρι σου. Αυτή η αισθητική είναι και η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και απογειώνει το στυλ στο συγκεκριμένο σύνολο.

Κοστούμι + sneakers: Η Τζένη Θεωνά με το σύνολο που μπορείς να φοράς όλη μέρα -Κυριολεκτικά

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης