Summer Ear Stories are back Το καλοκαίρι κατέφθασε και η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη!

Summer Ear Stories are back Το καλοκαίρι κατέφθασε και η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη!

Η νέα κολεξιόν με studs, u-locks, δαχτυλίδια & charms της Galleria Armadoro είναι εδώ για να απογειώσει κάθε καλοκαιρινό σου outfit.

Είτε είσαι λάτρης του χρυσού ή του ασημένιου, σε αυτή τη συλλογή θα βρεις τα ιδανικά σκουλαρίκια, δαχτυλίδια αλλά και κάποιων charms να συνοδεύσουν το κάθε καλοκαιρινό σου outfit, από μια πρωινή χαλαρή βόλτα για καφέ, μέχρι ατελείωτα πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

GA-3-6-24-6734_GA-3-6-24-6737.jpg

Αυτά τα κοσμήματα, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα τα λατρέψεις σίγουρα. Εννοείται πως έχουμε συμπεριλάβει και τα trends του φετινού καλοκαιριού που είναι το μαργαριτάρι και η τιρκουάζ πέτρα. Τα σκουλαρίκια ενδείκνυνται για πολλαπλά piercings, επιτυγχάνοντας το mix&match look που υποστηρίζει η Galleria Armadoro. Ανάλογα τους συνδυασμούς που θα επιλέξεις, μπορείς να επιτύχεις ένα πιο καθημερινό στυλ ή ακόμα και κάτι πιο glam, it’s up to you. Τα studs & u-locks έχουν αγαπηθεί πολύ, διότι, είναι μια εύκολη λύση, για να δώσεις, μια παραπάνω ένταση, στο outfit σου, και να το κάνεις πιο edgy. Χαρακτηριστικό των κοσμημάτων της νέας συλλογής είναι ότι αποτελούνται από λευκές CZ πέτρες που δίνουν την ιδανική λάμψη, πολυαγαπημένες πέρλες – το αγαπημένο trend του καλοκαιριού – καθώς και η must τιρκουάζ πέτρα. Όλα τα σκουλαρίκια, είναι διαθέσιμα σε ασημί και σε χρυσό για να ταιριάζουν με τα πάντα – κυριολεκτικά και να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς. Influencers και fashionistas, επιλέγουν να κοσμήσουν την κάθε εμφάνισή τους με αυτά τα κοσμήματα.

GA-3-6-24-6683_SIlver.jpg

Στην νέα κολεξιόν θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, studs, u-locks, charms, δαχτυλίδια αλλά και ένα κολιέ. Οι πέρλες και τα τιρκουάζ στοιχεία έχουν την τιμητική τους. Στην κατηγορία των ξακουστών Ear Stories, πέραν των stud & u-lock προστέθηκε και μια αγαπημένη κατηγορία που είναι τα clicker και είναι κατάλληλα για Daith αλλά και για Septum, που είχε ζητηθεί πολύ. Τα νέα σχέδια της συλλογής είναι 18 και είναι διαθέσιμα και σε ασημένιο αλλά και σε χρυσό.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα των σκουλαρικιών Galleria Armadoro είναι πως όλα είναι υποαλλεργικά και απόλυτα ασφαλή να φορεθούν όλη μέρα ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα αυτιά, χωρίς να προκαλέσουν κάποιο τραυματισμό ή μόλυνση.

Μπορείς και εσύ να βρεις τη συλλογή της Galleria Armadoro online στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη στο GA Showroom στο κέντρο της Αθήνας, που βρίσκεται επί της οδού Περικλέους 58 Αθήνα όπου με κάθε αγορά σου, σου προσφέρουμε έκπτωση 20% (για περιορισμένο χρονικό διάστημα).

You can shop the new collection here >> COMING SOON : PRE-ORDER NOW – Galleria Armadoro (galleria-armadoro.com)

Instagram >> https://www.instagram.com/galleria_armadoro/ @galleria_armadoro