Summer breeze at the city: Tι να φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο

Summer breeze at the city: Tι να φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ανακαλύψεις μερικά ξεχωριστά key-pieces. Και πού θα τα βρεις; Φυσικά, στο Mediterranean Cosmos.

Night out στην πόλη που περνάει την καλύτερη της φάση θα πει: Φεστιβάλ, συναυλίες, πολιτιστικά events, μπαράκια και στέκια για φαγητό που είναι γεμάτα από νωρίς το απόγευμα και σε «καλούν» να γεμίσεις τη summer list σου με όσο το δυνατόν περισσότερες εξόδους. Βλέπεις, δεν έχει καμία σημασία αν είναι καθημερινή ή Σαββατοκύριακο, διότι εσύ σίγουρα θα κάνεις μία ωραία έξοδο με την κοριτσοπαρέα, πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Οπότε, ξαφνικά, στην παραπάνω λίστα προστίθεται και το ζήτημα «Τι να φορέσω το βράδυ;». Και επειδή, οι τάσεις της σεζόν δεν χωρίζονται πλέον σε night out trends και casual trends, όλα μπορούν να αξιοποιηθούν παντού με το κατάλληλο styling.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ανακαλύψεις κάποια key-pieces. Και πού θα τα βρεις; Φυσικά, στο Mediterranean Cosmos.

Το μάξι φόρεμα

Οι έξοδοι για cocktails και dinner σε θέλουν λίγο πιο glam, αλλά με island vibes, για να ταιριάζουν στο καλοκαιρινό mood. Και αρκεί ένα μάξι φόρεμα για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στην πόλη σου, με ανάλαφρο ύφασμα και απόχρωση που αναδεικνύει το μαύρισμά σου, όπως το κοραλλί. Οπότε, πώς θα σου φαινόταν η ιδέα ενός coral maxi φορέματος σε σατέν υφή που θα βρεις στο κατάστημα 'ALE;

Από την άλλη, ένα θηλυκό halter φόρεμα είναι must για κάθε καλοκαίρι και πόσο μάλλον το maxi αμάνικο halter φόρεμα της εταιρίας Ble Resort Collection, με γεωμετρικά σχέδια, χρυσές λεπτομέρειες και βολάν στο τελείωμα, από το κατάστημα Kelly's Shop.

Crop top all the way

Μέσα στην επάνοδο των διάφορων summer trends, επανήλθε και το κοντό μπλουζάκι και αυτό, γιατί ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, ειδικά όταν μιλάμε για την basic μορφή του, όπως είναι το EVER Infused Multivitamins Crop Top από το κατάστημα Sloggi.

Το μαλακό κυκλικό πλεκτό crop top, χωρίς ραφές με διακριτικές ραβδώσεις, θα σου προσφέρει άνεση και λάμψη, ενώ αν το επιλέξεις σε αποχρώσεις του golden hour θα δώσεις extra «πινελιές» στυλ στα summer looks σου.

Summer essentials

Αν υπάρχει ένα σύμβολο του καλοκαιριού, αυτό είναι σίγουρα οι ψάθινες τσάντες, που τελευταία ξεφεύγουν από την γκαρνταρόμπα της παραλίας και φτάνουν μέχρι και την πόλη. Και όταν έχεις ουδέτερες επιλογές που ταιριάζουν με κάθε look, όπως η ψάθινη τσάντα φάκελος σε χρυσό ή ασημί χρώμα από το κατάστημα Doca, τότε έχεις βρει το «κλειδί» για τα πιο relevant και κομψά summer looks.

Και όσον αφορά στα παπούτσια που θα αναδείξουν τη θηλυκή σου πλευρά, δεν μπορεί να είναι άλλα από τα high-heel sandals. Τι θα έλεγες, φέτος το καλοκαίρι, να κάνεις μία ultra glam επιλογή, όπως τα χρυσά πέδιλα MEXX- Heeled Sandal Leyla, από το κατάστημα Κανελλόπουλος Fashion Women;

Τα it-accessories του καλοκαιριού

Τα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αναβαθμίσεις τα σύνολά σου και πόσο μάλλον τα βραδινά, που θέλουν μία παραπάνω λάμψη. Αρχικά, λοιπόν, μπορείς να επιλέξεις μία λαμπερή χρυσή μεταλλική στέκα για τα μαλλιά, αρχαιοελληνικού τύπου με φύλλα από το κατάστημα Bijou Brigitte, που θα σου «λύσει» κυριολεκτικά τα χέρια, ακόμα και τις bad hair days σου.

Από την άλλη, αν υπάρχει ένα trending αξεσουάρ που ξεχωρίζει κάθε καλοκαίρι, αυτό είναι το βραχιόλι basket, που δίνει στυλ και λάμψη, σε όποιο look και αν το προσθέσεις. Ειδικά, όμως, το μεταλλικό επιχρυσωμένο βραχιόλι basket με διάτρητο σχέδιο και πολύχρωμα ζιργκόν από το κατάστημα Loisir, πρόκειται να απογειώσει κάθε εμφάνισή σου.

Born to glow

Τους καλοκαιρινούς μήνες, ο «σύμμαχος» κάθε γυναίκας είναι ο ήλιος που αφήνει αυτήν τη χρυσαφένια λάμψη στο πρόσωπο και φωτίζει παραπάνω τα χαρακτηριστικά σου. Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των beauty addicts, ήρθε η ώρα σου να λάμψεις με την Born to Glow Highlighter Palette από το κατάστημα NYX Professional MakeUp, με έξι μεταξένιες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τις golden αποχρώσεις του ήλιου.

To combo για τα nights-out του καλοκαιριού αποτελείται από items που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου, έχουν απαλό ύφασμα που «αγκαλιάζει» το σώμα, αξεσουάρ που δίνουν μία glam «πινελιά» σε κάθε εμφάνιση σου και μακιγιάζ, εμπνευσμένο από golden hour. Και ξέρεις πού «συναντιούνται» όλα αυτά μαζί; Φυσικά, στο Mediterranean Cosmos, εκεί που θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αισθανθείς το summer breeze at the city.