Η Blake Lively ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue με το μυθικό κολιέ της Elizabeth Taylor

Ναταλία Κατσακιώρη

Ένα εξώφυλλο γεμάτο Hollywood glam και κάποια μικρά «παράπονα» που έκαναν οι άνθρωποι της μόδας.

Πάντα τα εξώφυλλα της Vogue συζητιούνται. Αυτός είναι εξάλλου και ο στόχος της ύπαρξης ενός περιοδικού που θεωρείται πρόταση εδώ και δεκαετίες. Το τεύχος του φετινού Σεπτεμβρίου της Vogue Us έχει αρχίσει ήδη να διαφημίζεται στα social media και πρωταγωνίστριά του είναι η Blake Lively, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτού του καλοκαιριού. Μαζί της ο Hugh Jackman σε μία φωτογράφιση που απεικονίζει μια ολόκληρη ιστορία που θα μπορούσε να είναι το σενάριο μίας αστυνομικής ταινίας του Hitchcock.

Η Blake Lively κράτησε μία πανάκριβη τσάντα μανιτάρι της Katy Perry -Carrie Bradshaw, εσύ;

Μία απαστράπτουσα κλέφτρα κοσμημάτων, ένας γοητευτικός κύριος που εκπροσωπεί κεκαλυμμένα το νόμο, καζίνο, νυχτερινά parties, πολύτιμα αντικείμενα, cocktails και μία σύλληψη. Όλα αυτά δημιουργούν ένα υπέροχο κινηματογραφικό σύμπαν με τη Blake Lively να φωτογραφίζεται άλλοτε με ένα ολόμαυρο εντυπωσιακό gown στην αγκαλιά του Hugh Jackman και άλλοτε πάλι να ποζάρει σαν άλλη cat woman ως κλέφτρα στις ταράτσες των κτιρίων.

Αυτό που δεν πρόσεξαν ίσως πολλοί από τις φωτογραφίες που είδαμε είναι ότι το iconic κολιέ με τις κόκκινες εντυπωσιακές πέτρες που υποτίθεται ότι κλέβει η Lively είναι ένα κόσμημα με μακρά ιστορία και έχει περάσει από τη συλλογή ενός πραγματικού style icon. Της Elizabeth Taylor. Την εμμονή της Taylor με τα κοσμήματα την ξέρουμε, αφού η ίδια ήταν αυτή που έκανε διάσημο τον οίκο Bvlagri και εκτός Ιταλίας. Ειδικά τα statement κολιέ και τα cuff bracelets ήταν από τις μεγάλες αδυναμίες της.

Το συγκεκριμένο item είναι μία δημιουργία του οίκου Cartier και πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Christie's το 2011. Πρόκειται για ένα κόσμημα που αγοράστηκε στην τιμή των 3.8 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων και περιλαμβάνει διαμάντια και κόκκινα ρουμπίνια.

Eddie Fisher, Debbie Reynolds , Elizabeth Taylor(Photo by Hulton Archive/Getty Images)

Τα σχόλια στα social media μίλησαν για κάποιες λάθος επιλογές.

Και επειδή φυσικά τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτόν τον κόσμο, τα πρώτα σχόλια από τους χρήστες στα social media ήταν κάπως αποκαρδιωτικά για το συγκεκριμένο εξώφυλλο, αφού ο ιπερισσότεροι θα ήθελαν κάποια άλλη φωτογραφία για να μπει στο cover.

Κάποια από τις πιο πολύχρωμες και φωτεινές λήψεις που είδαμε στη συνέχεια στο εσωτερικό του τεύχους με την Lively να ζει τον έρωτά της με τον Hugh Jackman.

Suki Waterhouse: Φόρεσε ένα iconic 80s φόρεμα της πριγκίπισσας Diana και τα έσπασε στο Tik Tok

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης