Τα SLOGGI σε παρασέρνουν στον ρυθμό της νέας τους συλλογής

Τα SLOGGI σε παρασέρνουν στον ρυθμό της νέας τους συλλογής

Η ολοκαίνουργια συλλογή για το AW2024 των sloggi οραματίζεται το πιο άνετο σόου χορού που έγινε ποτέ, και φέρνει εσώρουχα που κάνουν τον χορό – όπως και κάθε άλλη δραστηριότητα ή στιγμής της καθημερινότητας, απίστευτα άνετη!

Η συλλογή παρουσιάζει νέα εξαιρετικά άνετα εσώρουχα και bodywear ZERO FEEL, συμπεριλαμβανομένης της ολοκαίνουργιας σειράς με διακοσμητική δαντέλα ZERO FEEL BLISS.

Παίρνοντας έμπνευση από τα dance tv show, στην καμπάνια που συνοδεύει τη νέα συλλογή «ZERO LIMITS with sloggi ZERO Feel» πρωταγωνιστούν κορυφαίοι χορευτές freestyle όπου δοκιμάζουν την ανανεωμένη σειρά ZERO Feel και τη νέα σειρά ZERO Feel Bliss, δείχνοντας την ελευθερία χωρίς όρια που προσφέρουν τα πραγματικά άνετα sloggi εσώρουχα και bodywear.

It’s ALL ABOUT MOVES. Τα sloggi αντλούν έμπνευση από τις χορευτικές κινήσεις και την καθημερινότητα ενός χορευτή, εκεί δηλαδή όπου η άνεση και η ελαστικότητα είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για την έκφραση και τη δημιουργικότητα. Το αποτέλεσμα; Σκέτη μαγεία: εσώρουχα που μπορούν να στηρίξουν κάθε μορφή κίνησης και μια δραστήρια καθημερινότητα ό,τι κι αν αυτή περιέχει. Θες breakdance; Το έχουμε. Streetdance; Ξεκάθαρα, ναι! Τρέξιμο μέσα στη μέρα; Challenge accepted.

Τα ZERO Feel προσφέρουν super ελαστικά και απαλά υφάσματα, που σε παρακινούν να κινείσαι και να εκφράζεσαι χωρίς όρια, ενώ αφήνουν το δέρμα να αναπνέει. Εσώρουχα που έρχονται με μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών ώστε να καλύψουν κάθε σώμα. Και όταν η μέρα χρειάζεται μια extra δόση μαγείας; Τα ZERO Feel Bliss προσφέρουν αόρατη αίσθηση με μια μοναδική διακοσμητική δαντέλα.

24.jpg

Το layering είναι επίσημα πλέον η μεγάλη τάση της σεζόν, με τα bodywear να αποτελούν την τέλεια βάση όλων, ενώ τα ZERO Feel και ZERO Feel Bliss είναι φτιαγμένα για να κάνεις διαφορετικά «mix & match» δημιουργώντας δυναμικά και «ψαγμένα» outfit . Last but not least, τα μοναδικά υφάσματα της νέας συλλογής είναι από ανακυκλώσιμα υλικά και διαθέτουν GRS πιστοποίηση!

…και δεν μένουμε μονο εκεί από τις 16/09 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων όλα τα sloggi 3+1 δώρο!

Σχετικά με τα sloggi
Τα sloggi® φέρνει την αληθινή άνεση στην καθημερινότητα των ανθρώπων, δημιουργώντας το πιο ευκολοφόρετο και καινοτόμο bodywear στον κόσμο. Λανσαρισμένη το 1979, η μάρκα υπήρξε για πολλά χρόνια η πιο επιτυχημένη μάρκα σλιπ στην Ευρώπη και σήμερα προσφέρει απαράμιλλη άνεση μέσα από πολυδιάστατες σειρές εσωρούχων για γυναίκες και άνδρες σε Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ και Καναδά.

Η μητρική εταιρεία, Triumph Group, εξυπηρετεί 40.000 χονδρεμπόρους και πουλάει τα προϊόντα της σε 3.600 σημεία ελεγχόμενης πώλησης, καθώς και μέσω αρκετών δικών της διαδικτυακών καταστημάτων. Το Triumph Group είναι μέλος της Πρωτοβουλίας Επιχειρησιακής Κοινωνικής Συμμόρφωσης amfori (amfori BSCI).

sloggi on social

https://www.tiktok.com/@sloggi

https://www.instagram.com/sloggi

https://www.facebook.com/sloggi

DPG Network