«Denim season is on» και το αγαπημένο μας jean παντελόνι αναβαθμίζεται στη νέα συλλογή «Salt&Pepper»

Διονυσία Καλαποθαράκου
«Denim season is on» και το αγαπημένο μας jean παντελόνι αναβαθμίζεται στη νέα συλλογή «Salt&Pepper»

Baggy, skinny, boyfriend jeans σε διαφορετικά χρώματα και prints έρχονται να μας δώσουν τη σωστή δόση φθινοπωρινού στυλ... αυτήν που φέρνει το street style των μητροπόλεων της μόδας στην γκαρνταρόμπα μας.

Πριν από μερικά χρόνια είχα κάνει συνέντευξη στο σχεδιαστικό duo των Salt&Pepper, στην Ιωάννα και στον Βασίλη. Τότε τα denim είχαν ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε capsule wardrobe, αποτελούσαν μέρος των high end συλλογών αλλά ταυτόχρονα τα έβρισκες και σε αφθονία στα economy brands. «Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα καλό jean παντελόνι όταν τα low cost labels βγάζουν τόσο νέα σχέδια κάθε λίγους μήνες;» είχα αναρωτηθεί και τα παιδιά μου είχαν απαντήσει: «Γιατί πολύ απλά στο denim ισχύει το ρητό ‘ό,τι πληρώνεις, παίρνεις’. Τα jeans είναι από τα λίγα ρούχα που γίνονται καλύτερα με το χρόνο, θέλεις το denim παντελόνι σου να έχει διάρκεια και αντοχή στο χρόνο, και αυτό μπορεί να στο προσφέρει μόνο ένα jean υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα των οικονομικών brands δεν έχουν διάρκεια για αυτό κάθε σεζόν θα πρέπει να αγοράζεις καινούρια.»

https://www.instagram.com/p/DAGAhpVAW_Y/

Για το σχεδιαστικό δίδυμο των Salt & Pepper το τζιν δεν είναι άλλο ένα υλικό -Είναι δημιουργία

Επτά χρόνια μετά από εκείνη τη συνέντευξη κάνουν quoted τα λόγια τους και κοιτάζουμε τα πραγματικά διαχρονικά denim παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας, αυτά που η γραμμή τους μας κολακεύει και το σχέδιό τους δεν μοιάζει ποτέ out of fashion. Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ποιότητα σε υλικά και παραγωγή, σχεδιάστηκε και λανσαρίστηκε και η φετινή collection του αγαπημένου, ελληνικού denim brand. Με την χρωματική τους παλέτα «να ανοίγει» και να κινείται στις αποχρώσεις του μπορντό, του χακί, του ασημί, του λαδί, του cream και φυσικά με animal printed, sequin και μπροκάρ σχέδια, τα denim αυτού του χειμώνα κάνουν statement χωρίς να χρειάζονται άλλα αξεσουάρ.

Στην bucket list σου πρέπει να μπουν οπωσδήποτε jeans αυτές τις γιορτές, αρκεί να είναι εντυπωσιακά

Το «Gwen» με το «στρογγυλό» κόψιμο και το «Madelyn» με τις τσέπες είναι ήδη τα must have του φετινού χειμώνα και συνδυάζονται με τις printed ζακέτες του brand για nerdy style, με jean πουκάμισο για denim on denim look αλλά και με μονόχρωμα, βαμβακερά tops για 90s outfits.Tα jean παντελόνια σε όλες τους τις αποχρώσεις, σε στενή ή φαρδιά γραμμή είναι key pieces κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας και είναι τα κομμάτια που παραδοσιακά περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία να φορέσουμε κάθε φθινόπωρο. Και είναι και το σημείο εκκίνησης για τα fall looks μας. Καλή, ενδυματολογική σεζόν να έχουμε!

DPG Network