City girl: Τα Dyson ακουστικά που θα «συνθέσουν» το προσωπικό σου soundtrack

City girl: Τα Dyson ακουστικά που θα «συνθέσουν» το προσωπικό σου soundtrack

Τα ακουστικά είναι ο καλύτερος φίλος ενός city girl και γι’ αυτό επιβάλλεται να καλύπτουν όλες του τις ανάγκες. 

Αλήθεια, αν σε ρωτούσαμε ποια είναι τα top τρία αντικείμενα που βρίσκονται πάντα στην τσάντα σου και που χωρίς εκείνα αισθάνεσαι «μισή», τι θα απαντούσες; Άσε με να μαντέψω. Το πορτοφόλι σου, τα κλειδιά σου και… τα ακουστικά σου. Τουλάχιστον, εγώ αυτό θα απαντούσα και δηλώνω αμετανόητη headphones addict. Και αυτό, διότι χωρίς τα ακουστικά μου δεν μπορώ να πάω πουθενά. Και τις ελάχιστες φορές, μάλιστα, που έτυχε να μην τα πάρω μαζί μου, δεν σου κρύβω πως ένιωθα σαν παίκτρια σε παιχνίδι επιβίωσης. Please, do not judge.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα ακουστικά είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αντικείμενο. Είναι το «κλειδί» για να κάνεις την καθημερινότητα σου λίγο πιο... λυρική και -αν μη τι άλλο- σε βοηθάνε να πάρεις τη ζωή λιγότερο στα σοβαρά. Όπως μπορεί να κατάλαβες, μπορώ να στήσω ολόκληρη φιλοσοφική συζήτηση πάνω στο θέμα, οπότε σταματάω εδώ. Το μόνο που θα πω -και θα κάνω focus σε αυτό- είναι πως, μετά από πολλή έρευνα, ανακάλυψα τα ακουστικά που μου ταιριάζουν και κάθε big city girl χρειάζεται στη ζωή του. Γι’ αυτό, μείνε μαζί μου και find out!

1727268930635-60948920-image001.jpg

Dyson OnTrac™: Τα ακουστικά για να κάνεις cope με την πραγματικότητα

Πες αλήθεια. Όσο λατρεύεις τα ακουστικά, άλλο τόσο σε έχουν ταλαιπωρήσει στη ζωή σου. Βλέπεις, γνωρίζω από πρώτο χέρι πως η επιλογή των κατάλληλων ακουστικών που δεν θα σε… προδώσουν, δεν είναι εύκολο task.

Πράγματι, όσα ακουστικά και εάν έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια, είτε εμφανίζουν προβλήματα, είτε δεν ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις μου, ή πολύ απλά έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Και επειδή -όπως φαντάζεσαι- δεν έχω μείνει ικανοποιημένη, αποφάσισα να αναζητήσω με προσοχή τα ακουστικά που θα με «σώσουν» μια και καλή. Μετά από πολύ κόπο, λοιπόν, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω πως τα βρήκα και δεν είναι άλλα από τα Dyson OnTrac.

1727268980375-528542318-image005.jpg

Πίστεψε με, την απάντηση σε εμάς τους απαιτητικούς listeners τη δίνει η Dyson, αφού χωρίς να υπερβάλλω, τα ακουστικά της εταιρείας με έχουν βγάλει παραπάνω από ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση: Από τη διαδρομή μου από το σπίτι στο γραφείο και το αντίστροφο, την ακρόαση του αγαπημένου μου podcast ή όταν θέλω να ακούω on repeat το hit των ημερών. Και για να γίνω λίγο πιο dramatic, θα πω πως όχι μόνο τα λάτρεψα, αλλά κατάλαβα πώς πραγματικά πρέπει να είναι τα ακουστικά που χρειάζομαι και θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί.

Τα ακουστικά της Dysonfor the win!

Αν, λοιπόν, έχεις βρεθεί και εσύ σε αυτήν την άβολη φάση που προσπαθείς να ακούσεις μουσική στο μετρό, όμως ο θόρυβος του background δεν βοηθάει και το ίδιο και ο ενοχλητικός κύριος δίπλα, που μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο σαν να μην υπάρχει αύριο, τα Dyson OnTrac είναι για σένα. Το ANC, ή αλλιώς η ακύρωση θορύβου, είναι κορυφαία στην κατηγορία της, αφού ακυρώνει τον θόρυβο έως και 380.000 φορές το δευτερόλεπτο και, μάλιστα, προσαρμόζεται με βάση το περιβάλλον που βρίσκεσαι και τις ανάγκες σου.

1727269003471-620953164-image007.jpg

Όσο για την ποιότητα του ήχου, έχει ενισχυμένο εύρος, το οποίο αποκαλύπτει κρυφές λεπτομέρειες με βαθύ μπάσο και λαμπερές υψηλές από 6Hz έως 21kHz. Να είσαι σίγουρη πως οι λεπτομέρειες που θα ανακαλύψεις στη μελωδία των αγαπημένων σου κομματιών, θα ανοίξουν έναν νέο κόσμο μπροστά σου. Συν, ότι χρειάζονται φόρτιση μία φορά στις δύο εβδομάδες, με τον χρόνο ακρόασης να φτάνει τις 55 ώρες! Υπάρχει κάτι καλύτερο;

1727269024415-888583412-image009.jpg

Και όμως, υπάρχει, διότι τα ακουστικά εφαρμόζονται πλήρως σε κάθε σχήμα κεφαλής και είναι ενισχυμένα με αφρό υψηλής ποιότητας και μαξιλαράκια που αναπνέουν, χαρίζοντας την απόλυτη άνεση. Επιπλέον, ο βραχίονας είναι περιστρεφόμενος και μετατοπίζει το βάρος από το πάνω μέρος στο κέντρο, ενώ η πρωτοποριακή τοποθέτηση της μπαταρίας στο headband, απαλλάσσει το βάρος από τα αυτιά. Και αν αναρωτιέσαι, αν μπορείς να πραγματοποιείς ποιοτικές κλήσεις, η απάντηση είναι «ναι». Τα μικρόφωνα που διαθέτουν είναι διπλής δέσμης και ειδικά σχεδιασμένα στην απόρριψη ανεπιθύμητου ήχου από τον περιβάλλοντα χώρο, οπότε μπορείς άφοβα να μιλάς και εσύ στο τηλέφωνο, δίπλα από τον φωνακλά κύριο.

1727269041016-743702113-image011.jpg

Τέλος, μπορείς να παρακολουθείς και να ελέγχεις την ποιότητα του ήχου στο κινητό σου και όλα αυτά με τα Dyson OnTrac και το καλαίσθητο design τους. Φυσικά, η θήκη τους είναι εξίσου όμορφη και minimal, με εσωτερική θήκη για καλώδιο φόρτισης ή καλώδιο πτήσης, εξασφαλίζοντας προστασία και φόρτιση, κάθε φορά που τα αποθηκεύεις. Όταν, από την άλλη, είναι άδεια, δεν πιάνει χώρο, αφού το συνολικό πάχος της είναι 22 mm.

image013.jpg

Τα ακουστικά είναι ο καλύτερος φίλος ενός city girl και γι’ αυτό επιβάλλεται να καλύπτουν όλες του τις ανάγκες. Επειδή, όμως ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν τα ιδανικά ακουστικά, αλλά και για να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα, η πρόταση μου είναι μία: Dyson OnTrac και δεν θα απογοητευτείς ποτέ ξανά. Είσαι μόνο ένα κλικ μακριά από το να τα κάνεις δικά σου. Trust me!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor.

DPG Network