Autumn restart: Τα key-pieces που θα αναδιαμορφώσουν την γκαρνταρόμπα σου

Autumn restart: Τα key-pieces που θα αναδιαμορφώσουν την γκαρνταρόμπα σου

Φθινόπωρο θα πει νέα σεζόν, φρέσκια αρχή! Η back to school διάθεση δεν αφορά μόνο στα παιδιά αλλά και εμάς που επιστρέψαμε στη βάση και τις υποχρεώσεις μας και θέλουμε να κάνουμε μία μικρή ανανέωση στις συνήθειες και το life style μας.

Αυτή η άτυπη «Πρωτοχρονιά» που ζούμε κάθε Σεπτέμβρη, μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να ανανεώσουμε το στυλ και την γκαρνταρόμπα μας, κάνοντας την πρώτη μας φθινοπωρινή βόλτα για shopping.

Το The Mall Athens είναι και πάλι ο καλύτερος προορισμός για κάθε fashion insider, που θέλει να ανακαλύψει και να δοκιμάσει όλα τα κορυφαία trends της νέας σεζόν, απολαμβάνοντας το windows shopping και τη χαλαρή ατμόσφαιρα του πιο ενημερωμένου Εμπορικού Κέντρου. First things first λοιπόν και εγώ έκανα ήδη τη βόλτα μου στα αγαπημένα μου καταστήματα, για να σου προτείνω όλα τα key pieces που θα ορίσουν το στυλ του φθινοπώρου.

Office time

Προφανώς και η επιστροφή στην πόλη σηματοδοτεί και την επιστροφή στο γραφείο και το business look. Ξεκίνα να ανανεώνεις την office γκαρνταρόμπα σου με μία μεγάλη τσάντα που θα χωράει όλα τα απαραίτητα. Στο κατάστημα Evita Peroni ανακάλυψα μία ιδιαίτερη croco top handle bag με χερούλια από μπαμπού, που την κάνουν ακόμα πιο statement.

image005.jpg

Evita Peroni, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106104603

Preppy chic

Ένα νέο πανωφόρι είναι must και φέτος, θα πρέπει και εσύ να ακολουθήσεις το κολεγιακό στυλ με ένα varsity jacket σε στυλ bomber. Το item που δοκίμασα από τη νέα συλλογή της Access είχε δερμάτινα μανίκια και την πιο cool neutral απόχρωση, που ταιριάζει με όλα.

image007.jpg

Access, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106101200

Bohemian chic

Είναι η πιο hot τάση της περιόδου και στο κατάστημα Stradivarius θα βρεις την μπλούζα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Μία χυτή πουκαμίσα με φινιρίσματα από βολάν και διάτρητα κεντήματα στην ίδια απόχρωση που κλείνει μπροστά με φιόγκους είναι ένα top που θα φορεθεί τόσο με τα loose denims μας, όσο και με τις minimal 90s φούστες μας.

image009.png

Stradivarius, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300115

Mary Janes for the win

Θέλεις ένα νέο ζευγάρι παπούτσια που θα είναι άνετο και ταυτόχρονα ultra stylish. Τα φθινοπωρινά flats, όπως αυτά τα βελούδινα Mary Janes στο κατάστημα Migato που θα βρεις σε burgundy και μαύρο, αποθεώνουν την τάση των flats που πρωταγωνιστεί ήδη στο street style.

image011.jpg

Migato, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6179059

Comfort first

Ας μην ξεχνάμε, όμως, και την άνεση μέσα στο σπίτι. Ανανέωσε τη συλλογή με τα εσώρουχά σου με ένα σετ βαμβακερά εσώρουχα από τη Minerva. Τα μαλακά σουτιέν/μπουστάκια θα σε κάνουν να αφήσεις για λίγο τα δαντελένια bustier του καλοκαιριού και να επενδύσεις στην πρακτικότητα.

image013.jpg

Minerva, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300335

Elegant shades

Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μία αποκλειστική αγορά του καλοκαιριού. Ειδικά φέτος, που τα eyewears είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα αξεσουάρ. Στο κατάστημα Optical Papadiamantopoulos δοκίμασα ένα ζευγάρια γυαλιά ηλίου σε στυλ μάσκα από το ελληνικό brand Zeus & Dione. Η ταρταρούγα είναι εξάλλου ένα από τα πιο διαχρονικά options που μπορείς να επιλέξεις.

image015.jpg

Optical Papadiamantopoulos, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300246

Golden touch

Ένα ζευγάρι κρίκοι δεν είναι ποτέ αρκετό. Μιλάμε για το πιο elegant σχέδιο σε σκουλαρίκια που φοριέται όλες τις ώρες, ακόμη και με τις φόρμες σου. Επισκέψου το κατάστημα Nassia Gems και βρες το σχέδιο που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο. Εγώ επέλεξα ένα ζευγάρι που συνδυάζει χρυσό και ασήμι στο ίδιο item.

image017.jpg

Nassia Gems, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6106206

Minty fresh

Νέα εποχή και ήρθε η στιγμή να αφήσεις τα λουλουδάτα αρώματα του καλοκαιριού στην άκρη, κάνοντας μία νέα επιλογή από τη σειρά αρωμάτων της Dust + Cream με τίτλο DC Perfumes. Το Marrakech soul με νότες από ρούμι, κονιάκ και γιασεμί είναι το δικό μου αγαπημένο.

image019.jpg

Dust + Cream, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2311 815807

Το φθινόπωρο ήρθε και μαζί του έρχονται και όλα τα νέα ξεκινήματα. Κάνε μία βόλτα στο ανανεωμένο The Mall Athens και ανακάλυψε τα κορυφαία trends της νέας σεζόν και κάπως έτσι ακόμα και η επιστροφή στη ρουτίνα θα γίνει άκρως διασκεδαστική και ευχάριστη. Αυτή είναι εξάλλου, και η μαγεία της μόδας, να μας κρατάει όμορφες και δημιουργικές σε κάθε εποχή, κάθε μέρα της ζωής μας.

DPG Network