Μία νέα εποχή για το στυλ σου «ξεκινάει» στο Bellissimo Country Club

Μία νέα εποχή για το στυλ σου «ξεκινάει» στο Bellissimo Country Club

Πώς θα απολαύσεις την bella vita μέσω ενός μαγευτικού μείγματος sports και διασκέδασης από τη FILA

Αν είσαι λάτρης του fitness, σίγουρα όσο θυμάσαι τον εαυτό σου, τρέχεις, γυμνάζεσαι, αλλάζεις το ένα άθλημα μετά το άλλο και φροντίζεις πάντα να φέρνεις σε απόλυτη αρμονία το στυλ σου με τις επιδόσεις σου. Τα sports στη ζωή σου είναι σαν ένα ξέφρενο party αφιερωμένο από εσένα σε… εσένα, το κίνητρό σου για να ξεκινάς κάθε μέρα σου με αυτοπεποίθηση και αυτά που σε κάνουν να απολαμβάνεις την bella vita.

Έχουν πάρει τον ρόλο του φωτεινού led σηματοδότη που αναβοσβήνει και σου υπενθυμίζει πόσο μοναδική είσαι και σε κάνουν να φωνάζεις με την ψυχή σου «Bellissimo». Bellissimo για το πάθος σου για ζωή, Bellissimo για τη δύναμή σου, Bellissimo για το style που έχεις επιλέξει να σε εκπροσωπεί. Και όσον αφορά στο τελευταίο -δηλαδή το style σου, αποτελεί (και θα αποτελεί) το σημείο «εκκίνησης» όλων των προηγούμενων. Διότι τα items με διαχρονικό design και αφοσίωση στη λεπτομέρεια που επιλέγεις για το sportwear σου, είναι αυτά που σε κάνουν να αποδίδεις καλύτερα.

Επομένως, καταλαβαίνεις πως τα sports δεν είναι απλώς μία δραστηριότητα, αλλά ολόκληρη στάση ζωής. Πώς τώρα θα διατηρείς καθημερινά αυτό το mindset; Φυσικά, με τη νέα τολμηρή καμπάνια «Bellissimo» και τη συλλογή Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024 της FILA. Καλώς ήρθες, λοιπόν στο «Bellissimo Country Club»!

Αρμονία, στυλ και sport επιδόσεων

Ίσως παραπάνω να γίναμε κάπως αινιγματικές σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση των sports στη ζωή σου, ωστόσο, δεν βρίσκαμε καλύτερο τρόπο από αυτόν για να σε εισάγουμε στη νέα εποχή της FILA με τη νέα καμπάνια «Bellissimo» και τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

Βλέπεις, επιστρέφοντας στο DNA της, η FILA γιορτάζει 113 χρόνια πάθους και πρωτοπορίας και μέσα από την ανατρεπτική της καμπάνια «ρίχνει» τους προβολείς σε όσα την έχουν κάνει να είναι σήμερα sportwear icon: Ιταλικό, διαχρονικό design, αφοσίωση στη λεπτομέρεια και κυρίως προϊόντα που σε κάνουν να αποδίδεις καλύτερα, παντού.

image003.jpg

Από το tennis court, σημείο αναφοράς για τις τάσεις της νέας σεζόν, τα αριστοτεχνικά στιγμιότυπα ενός αγώνα golf και το ultra stylish stylish pizza boy, μέχρι τη χαρά μετά το παιχνίδι, η καμπάνια Bellissimo είναι ένα party αφιερωμένο στην ιταλική κληρονομιά του brand, μία πρόποση της FILA στις απολαύσεις της ζωής και των sports. Αλλά πάνω απ' όλα, είναι η FILA πρό(σ)κληση για να ζήσεις με πάθος και… στυλ, εντός και εκτός γηπέδου.

image005.jpg

Άλλωστε, η FILA έχει μία μοναδική ικανότητα να λάμπει εξίσου, τόσο σε ένα δυνατό match, όσο και σε ένα private country party ή σε ένα cool nightclub. Επαναπροσδιορίζοντας όλα όσα γνώριζες, σε καλωσορίζει στο «Bellissimo Country Club». εκεί όπου απολαμβάνει την bella vita μέσω ενός μαγευτικού μείγματος sports και διασκέδασης.

113 χρόνια παράδοσης, επιτυχιών και ανατροπών

Αν θεωρείς πως στα παραπάνω υπερβάλλαμε κάπου, αρκεί μόνο να σκεφτείς πως η FILA «μετράει» 113 χρόνια παράδοσης, επιτυχιών και ανατροπών, καθορίζοντας το παρόν και το μέλλον του sportwear. Και επειδή είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναγνωρίζεις τη συμβολή της στη δημιουργία και έκφραση των trends της επόμενης ημέρας, να σου πούμε ότι η FILA, με τη μεγάλη κληρονομιά της ιταλικής ποιότητας και με τη χρήση των πιο πολυτελών και πρωτοποριακών υλικών, είναι αυτή που κατάφερε να μετατρέψει τα sports… από μία δραστηριότητα, σε στάση ζωής.

Ξεκινώντας από εκείνο το μικρό οικογενειακό εργαστήριο παραγωγής φίνων υφασμάτων που δημιούργησαν οι αδερφοί Fila στην Biela -κωμόπολη στις Ιταλικές Άλπεις- το 1911, η FILA κατάφερε μέσα σε μερικές δεκαετίες να αποτελεί έννοια ταυτόσημη της ευρωπαϊκής sportswear πολυτέλειας. Η «ερωτική» της σχέση με το tennis, το running, το basketball, το ski, το golf, ακόμη και με τη Formula 1! την έχουν πλέον αναδείξει σε παγκόσμιο ηγέτη του sportswear, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, ένα πραγματικό international icon της αθλητικής φινέτσας. Με όλα αυτά, δεν είναι δύσκολο να σκεφτείς πώς φτάνει σήμερα με τη νέα, τολμηρή καμπάνια και συλλογή «Bellissimo» να αποτελεί συνώνυμο του elegance εντός και εκτός γηπέδων.

Για να συνεχίσουν τα sports να αποτελούν τον φωτεινό σηματοδότη που σου υπενθυμίζει πόσο μοναδική είσαι και ποια είναι η δύναμή σου, αρκεί να βρεις την απόλυτη αρμονία του… στυλ με τις sport επιδόσεις. Και η νέα καμπάνια «Bellissimo» και η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 της FILA ξέρει πώς θα τα καταφέρεις. Είσαι έτοιμη να την ανακαλύψεις;

fila.veto.gr

www.facebook.com/fila.greece

https://www.instagram.com/filagreece/

www.tiktok.com/@filagreece

DPG Network