Η CPFW είναι προ των πυλών! 20 καλοκαιρινά street style looks που θα μας μείνουν αξέχαστα

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Τα 20 iconic σύνολα από την τελευταία Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης που θα αντιγράψουμε και εμείς τον Σεπτέμβριο.

Αυτή η Δευτέρα είναι μια αλλιώτικη Δευτέρα. Για όσους ασχολούνται με τη μόδα ξεκινάει ένα fashion week που έρχεται να ακουμπήσει λίγο περισσότερο στο παιδί που κρύβουν μέσα τους και να μας κάνει την καλύτερη εισαγωγή στα φθινοπωρινά fashion weeks που αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο. Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες δύο μέρες και λίγο πριν φύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακoπές μας είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε στην εναλλακτική fashion πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το line up των shows έχει ήδη ανακοινωθεί και εμείς είμαστε εν αναμονή της έναρξης, που έρχεται να ταράξει για λίγο την καλοκαιρινή ραστώνη και να μας δώσει έμπνευση και φως.

Boat style: Πώς να ντυθείς σε μία ολοήμερα κρουαζιέρα; 5 απλά σύνολα για να αντιγράψεις

Αν είχες την τύχη να επισκεφθείς την πρωτεύουσα της Κοπεγχάγης -είτε εντός fashion week, είτε εκτός- θα αντιλήφθηκες σχεδόν αμέσως ότι εκεί το street style δεν είναι ένα μεμονωμένο «περιστατικό», μία προσπάθεια από τις πιο γνωστές fashion influencers που προγραμματίζουν τα σύνολά τους αποκλειστικά και μόνο με items ενός κορυφαίου οίκου για να φωτογραφηθούν έξω από το show. Εδώ το street style είναι πραγματικό και συμβαίνει κυριολεκτικά στους δρόμους της πόλης, όταν κινείσαι στο κέντρο της αλλά και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές των προαστίων της. Γιατί τα scandinavian girls βιώνουν το στυλ τους καθημερινά χωρίς να περιμένουν οπωσδήποτε το fashion week για να κυκλοφορήσουν στην πόλη με τα αγαπημένα τους items.

Για αυτό και θα σου έλεγα ότι όποτε και αν καταφέρεις να επισκεφθείς την Κοπεγχάγη το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καθίσεις σε ένα από τα όμορφα καφέ τους με το σκανδιναβικό minimal design και να απολαύσεις το fashion crowd που θα δεις να κυκλοφορεί στην πόλη.

Λίγο πριν δούμε τα νέα street style looks που έχουν ετοιμάσει για φέτος τα scandianvian girls εμείς κάναμε μία σύντομη αναδρομή στα 20 καλύτερα looks που μας είχαν εντυπωσιάσει τον περασμένο Αύγουστο και σου τα παρουσιάζουμε σε μία gallery που θα σου δώσει έμπνευση για τα πρώτα σου φθινοπωρινά looks. Γιατί μην ξεχνάς ότι ένα δανέζικο καλοκαίρι ισούται με ένα μεσογειακό φθινόπωρο.

Τι μαγιό πρέπει να φορέσεις ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου -Κυκλάδες ή Ιόνιο;

20 street style looks που θα μας μείνουν αξέχαστα:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης