Occasional Dressing: 10 looks για να είσαι η πιο στυλάτη καλεσμένη στα events του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Occasional Dressing: 10 looks για να είσαι η πιο στυλάτη καλεσμένη στα events του καλοκαιριού
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Οι πιο stylish επιλογές από το Mosty.com για να είσαι στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες της σεζόν.

Το καλοκαίρι είναι η πιο λαμπερή περίοδος του χρόνου. Θάλασσα, παραλίες και διακοπές. Το τρίπτυχο που αρχίζει να μας απασχολεί με το που μπούμε στην καλοκαιρινή περίοδο. Εκτός, όμως, από την ξεκούραση και τα ταξίδια, το καλοκαίρι είναι και η εποχή που η κοινωνικότητά μας χτυπάει κόκκινο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό είναι πολλοί αυτοί που αποφασίζουν να οργανώσουν ένα σημαντικό γεγονός της ζωής τους -όπως για παράδειγμα το γάμο ή τη βάφτιση του παιδιού τους- μέσα στο καλοκαίρι. Οπότε τα προσκλητήρια καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο και εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα σύνολα με βάση το dress code που ορίζει το κάθε event.

3 τρόποι να συνδυάσεις τη loose τζιν βερμούδα -Το απόλυτο essential του καλοκαιριού

Paris-HC-str-F23-0296.jpg

Οι υψηλές θερμοκρασίες της χώρας μας κάνουν λίγο πιο απαιτητικό το concept καλεσμένη σε γάμο και κάπως έτσι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα calendar γεμάτο καλέσματα και parties, ενώ εμείς κάνουμε την κλασική ερώτηση μπροστά από τη ντουλάπα μας: «τι να φορέσουμε πάλι σήμερα;». Αρχικά, μην αφήνεις τη wish list σου για την τελευταία στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για το shopping. Κάνε τη δική σου έρευνα ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στα trends της νέας σεζόν και έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αναζητάς ένα outfit, που θα είναι παράλληλα άνετο και εντυπωσιακό. Στο Mosty.com θα ανακαλύψουμε μαζί τις 10 κορυφαίες προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι, 10 μοναδικά looks που δημιουργήσαμε για σένα σε ότι event και αν είσαι καλεσμένη.

Paris-HC-str-F23-0833.jpg

10 looks για να είσαι η πιο στυλάτη καλεσμένη στα events του καλοκαιριού.

Bohemian vibe

Το boho chic girl έχει αρχίσει και πάλι να απασχολεί τις τάσεις της σεζόν και παίζει πολύ δυναμικά το φετινό καλοκαίρι. Ξεκίνησε ένα ανάλαφρο night out look με ένα maxi all over printed φόρεμα με ζωηρές αποχρώσεις. Συνδύασέ το με flat σανδάλια σε elegant metallic απόχρωση και κοσμήματα που θα ενισχύσουν το effortless cool vibe της εμφάνισής σου.

s24942.jpg

Fractal Silky μακρύ φόρεμα Peace and Chaos

Queen of glam

Αν είσαι καλεσμένη σε ένα event με προαπαιτούμενο το επίσημο ένδυμα, τότε τώρα είναι η ευκαιρία σου να φορέσεις ένα total sparkly outfit με λαμπερές λεπτομέρειες. Ένα φόρεμα με παγιέτες σε aqua απόχρωση είναι μία άκρως καλοκαιρινή επιλογή, την οποία μπορείς να ολοκληρώσεις με ψηλοτάκουνα mules και διακριτικά κοσμήματα στον ίδιο luxury chic χαρακτήρα με το υπόλοιπο σύνολο.

cm_58278.jpg

Minty aqua κοντό φόρεμα με παγιέτα Manolo

Matchy matchy

Τα matching σετάκια είναι μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις. Ένα saten like wide leg παντελόνι με ασορτί κιμονό είναι το outfit που αξίζει να μπει τώρα στην καλοκαιρινή σου συλλογή. Τόλμησε να το κάνεις ακόμα πιο extravagant με ένα ζευγάρι επίσης printed, ψηλοτάκουνα mules. Το mix print είναι πάντα μια καλή ιδέα!

parrot_3.jpg

Parrot σατέν παντελόνα Manolo

Sunset dress

Το όμπρε δεν είναι ένα beauty trend αλλά και μία μεγάλη τάση του φετινού καλοκαιριού και στα ρούχα μας. Και δεν υπάρχουν πιο summer αποχρώσεις από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Μπορντό, πορτοκαλί, κίτρινο και όλες οι αποχρώσεις του καφέ και του κεραμιδί συνδυάζονται σε ένα maxi, αιθέριο φόρεμα με απλή γραμμή. Φυσικά εδώ τα αξεσουάρ πρέπει να είναι σε χρυσό: από τα παπούτσια μέχρι τα κοσμήματα της βραδιάς.

studio_session-3174.jpeg

Dune Sunset maxi φόρεμα Mallory The Label

Golden touch

Οι διακριτικές λάμψεις μέσα σε ένα βραδινό outfit σε ένα καλοκαιρινό party είναι αυτές που θα δώσουν το απαραίτητο glow στη βραδιά μας. Η Stefania Vaidani δημιούργησε το τέλειο knitted set με midi φούστα και halter neck top για το 2024. Ένα τόσο εντυπωσιακό set μπορεί να φορεθεί ακόμη και με neutral flat σανδάλια και μία άκρως καλοκαιρινή raffia bag.

gio_1264_1_-(1).jpg

Juliaca salmon lurex μίντι φούστα Stefania Vaidani

Grecian chic

Οι αρχαιοελληνικές επιρροές είναι ένα μεγάλο κομμάτι του summer dressing. Επίλεξε ένα αντίστοιχο σύνολο για έναν γάμο ή μία βάφτιση σε νησί, ξεκινώντας με ένα off shoulder λινό φόρεμα. Δώσε τον ladylike αέρα που θέλεις στην εμφάνισή σου με ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες που δένουν στον αστράγαλο και κοσμήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση.

mosty.70423.jpg

Neria tea/χρυσό μάξι λινό φόρεμα με ριχτούς ώμους Greek Archaic Kori

Shorts suit

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις shorts και σε ένα βραδινό κάλεσμα, είτε είναι γάμος είτε βάφτιση. Ένα ανάλαφρο knitted set θα είναι και πάλι η λύση. Το εντυπωσιακό χρυσό είναι πάντα στην κορυφή των επιλογών μας. Τόλμησε να κάνεις ένα πιο ιδιαίτερο combo με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και matching top handle τσάντα.

mosty.70928.jpg

Peria χρυσό διάτρητο σορτς Zoya

White fever

Το λευκό είναι πάντα μία απόχρωση που παίζει δυναμικά το καλοκαίρι. Επένδυσε τώρα σε ένα ψηλόμεσο tailored παντελόνι σε flared γραμμή, που κολακεύει κάθε γυναικείο σωματότυπο. Ένα εντυπωσιακό μπούστο που να θυμίζει πραγματικό τριαντάφυλλο στο μπεζ της άμμου θα κάνει αυτόματα το δικό του statement. Κράτα το floral vibe και στα αξεσουάρ σου με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια.

cm_59146.jpg

Nasy λευκό παντελόνι καμπάνα Manolo

Jumpsuit for the win

Υπάρχει μία συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών που λατρεύει τις ολόσωμες φόρμες. Φέτος είναι η στιγμή να πεις και εσύ το μεγάλο ναι. Δοκίμασε μια ολόσωμη φόρμα σε αέρινο saten ύφασμα με απλή γραμμή και 90s τιράντες τύπου spaghetti. Το τιρκουάζ της θάλασσας είναι η απόχρωση που θα αναδείξει το μαύρισμά σου και θα απογειώσει τη μέρα σου. Συνδύασέ τη με funky αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι denim ψηλοτάκουνα πέδιλα-πλατφόρμες και χρυσά κοσμήματα.

mosty.70017_1.jpg

Lyra πετρόλ σατέν ολόσωμη φόρμα με ζώνη Zoya

Mermaid vibes

Τα slip dresses είναι η τάση στα φορέματα που ήρθε για να μείνει. Sexy, αέρινα και απόλυτα θηλυκά είναι η καλύτερη επιλογή για την πιο καλοντυμένη καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση. Ένα τόσο sleek φόρεμα σε maxi γραμμή ταιριάζει τέλεια με ψηλοτάκουνα πέδιλα με δυναμικό design. Επένδυσε σε ένα slip dress σε έντονη απόχρωση και γίνει η πιο ξεχωριστή παρουσία της βραδιάς.

mosty967568_copy.jpg

Siren φούξια σατέν maxi φόρεμα με χιαστί πλάτη Zoya

Στο Mosty.com, τον αγαπημένο μου shopping προορισμό θα ανακαλύψεις όλα τα παραπάνω σύνολα και πολλά ακόμη stylish items που αξίζουν μία θέση στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα. Δημιούργησε από τώρα τη wish list του καλοκαιριού και γίνε εσύ η πιο καλοντυμένη καλεσμένη των summer events του 2024.