3 τρόποι να συνδυάσεις τη loose τζιν βερμούδα -Το απόλυτο essential του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
3 τρόποι να συνδυάσεις τη loose τζιν βερμούδα -Το απόλυτο essential του καλοκαιριού
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το go to παντελόνι της σεζόν.

Τα πρώτα 37άρια του καλοκαιριού μας βρήκαν νωρίς και όλοι συζητάμε ήδη για τα πώς θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με το summer style μας. Λίγο η άστατη θερμοκρασία των προηγούμενων ημερών, λίγο και εμείς που κάπως αφήσαμε το κατέβασμα των καλοκαιρινών για την τελευταία στιγμή και κάθε πρωί ερχόμαστε να κάνουμε τη γνωστή ερώτηση μπροστά από τον καθρέφτη. «Τι να βάλω σήμερα;». Προφανώς και η θερμοκρασία των ημερών είναι απαγορευτική για το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι, οπότε πάμε στην αμέσως επόμενη επίλογή μας. Τη τζιν βερμούδα.

Summer trends: Οι 5 καλοκαιρινές τσάντες που ξεχωρίζουμε

Milano-str-F24-0177.jpg

Είναι το παντελόνι που βλέπεις να κυριαρχεί παντού ήδη από την άνοιξη σε διάφορες εκδοχές. Η κλασική, ψηλόμεση, τζιν βερμούδα σε σκούρο blue denim χρώμα είναι η πρώτη και πιο διαχρονική επιλογή για μία γυναίκα που θέλει να την αξιοποιήσει στα πρωινά της office looks με ψηλοτάκουνα και ανδρόγυνα πουκάμισα.

Photo-shared-by-W.ICONS-_-Digital-Fashion-Magazine-on-May-05-2024-tagging-@nlmarilyn.-May-be-an-image-of-1-person-espadrilles-shorts-loafer-headscarf-turban-and-text-that-says-'48-8-e-w.-W.ICONS-ICONS'..jpg

Από την άλλη έχουμε την cool, loose βερμούδα για όλες τις ώρες με τη χαμηλή μέση και το Y2K vibe. Αυτή είναι πιο εύκολο να φορεθεί το Σαββατοκύριακο με sneakers ακόμη και στην παραλία, αν κάνουμε ένα χαλαρό σύνολο με το μαγιό μας από μέσα. Αν μέσα σε όλα αυτά έχεις κάπως βαρεθεί το μπλε τζιν σου, μην ξεχνάς ότι υπάρχει και η λευκή τζιν βερμούδα, που επίσης συνδυάζεται με όλα μας τα παπούτσια και τα tops.

Photo-shared-by-Ellie-Delphine-on-May-15-2024-tagging-@mango.-May-be-an-image-of-1-person-and-headscarf..jpg
Photo-shared-by-Grece-Ghanem-on-August-29-2023-tagging-@thefrankieshop..jpg

Οδηγός αγοράς: 10 καλοκαιρινά φορέματα για την πόλη αλλά και τα ταξίδια της σεζόν

3 τρόποι να συνδυάσεις τη τζιν βερμούδα σου τον Ιούνιο: