Βeach Days Are The Best Days: Oλόσωμα και bikinis που θα αναδείξουν μοναδικά το στυλ σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Βeach Days Are The Best Days: Oλόσωμα και bikinis που θα αναδείξουν μοναδικά το στυλ σου

Ο πιο stylish οδηγός αγοράς από το Mosty.com για ένα ολοκληρωμένο beach look που θα ξεχωρίσει.

Το καλοκαίρι είναι η πιο μαγευτική εποχή του χρόνου, ειδικά όταν έχεις την τύχη να ζεις σε μια μεσογειακή χώρα όπως η Ελλάδα. Οι θάλασσες και τα παραθαλάσσια locations σε συνδυασμό με τα νησιά μας κάνουν τους τρεις αυτούς μήνες άκρως ξεχωριστούς και διασκεδαστικούς, αφού μέσα σε αυτό το διάστημα θα απολαύσουμε τη χαλάρωση σε μία ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα. Αυτή η εικόνα μας είναι σίγουρα οικεία και οι περισσότερες ανυπομονούμε να κανονίσουμε το επόμενο μπάνιο μας μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο.

Occasional Dressing: 10 looks για να είσαι η πιο στυλάτη καλεσμένη στα events του καλοκαιριού

hoskelsa_1717528768_3383198977154880895_28106568.jpg

Αλήθεια, όμως, πώς θα ήταν για σένα η τέλεια beach day; Σε ένα πολυσύχναστο beach bar με cocktails και μουσική ή σε έναν ερημικό κολπίσκο, με καλούς φίλους και φωτιά στην άμμο; Όπως και αν έχεις σχεδιάσει τις εξορμήσεις σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι τέλεια beach day χωρίς το τέλειο beach look δεν γίνεται. First things first και το νέο μαγιό της συλλογής μας είναι και το πρώτο must item που θα μπει στη wish list του Ιουνίου. Bikini ή ολόσωμο; Και μετά τα κρίσιμα διλήμματα περνάμε στα αξεσουάρ και τα ρούχα παραλίας, που είναι επίσης απαραίτητα, και θα έρθουν να ολοκληρώσουν μία εντυπωσιακή, stylish εμφάνιση.

rosiehw_1713959718_3353259619520761330_25096719.jpg

Μην ξεχνάς εξάλλου ότι συνήθως το look της παραλίας σε ακολουθεί και στο φαγητό ή το ποτό που θα ακολουθήσει μετά τις βουτιές στη θάλασσα, οπότε θέλεις να δημιουργήσεις ένα elegant look, που να μπορεί να προσαρμοστεί και στο night out των διακοπών σου. Στο Mosty.com ξέρουν καλά από καλοκαιρινό elegance και έχουν δημιουργήσει για εμάς την πιο stylish συλλογή με μαγιό, ολόσωμα ή bikinis, μαζί με όλα τα απαραίτητα για ένα ολοκληρωμένο beach day look, που θα ξεχωρίσει.

P.S.: Ας μην ξεχνάμε ότι τα μαγιό έχουν μπει πλέον και στο urban styling της πόλης με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, οπότε φέτος επένδυσε σε ένα statement one piece ή bikini.

Copenhagen-str-S23-0357.jpg

One piece, one state of mind

To ολόσωμο είναι το μαγιό που μας προσφέρει ένα αγαπημένο comfort zone. Άνετο, εφαρμόζει τέλεια και μας δίνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Τις τελευταίες μάλιστα σεζόν έχει εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή των μαγιό, με πολλά αγαπημένα brands να παρουσιάζουν εντυπωσιακά one piece μαγιό στις συλλογές τους. Τα cut outs και οι περίτεχνες τιράντες είναι το πρώτο στοιχείο με το οποίο μπορείτε να πειραματιστείτε, το ίδιο και ένα ολόσωμο μαγιό με χαμηλή πλάτη ή έντονο χρώμα. Τα 60s και 70s inspired σχέδια μας μεταφέρουν αυτόματα στα παράλια της γαλλικής ριβιέρας, με prints όπως το vichy καρό να ταιριάζει ιδανικά στα ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού. Εκτός όμως από τα classic prints, το 2024 θα βρείτε πολλά all over printed μαγιό με τολμηρά μοτίβα και ιδιαίτερα υφάσματα, τα οποία μπορείτε να φορέσετε και σαν κορμάκια στην πόλη ή σε ένα summer night out outfit στο νησί.

Bikini my love

Τα bikinis ήταν, είναι και θα είναι το all time favorite μαγιό των γυναικών. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι έχει ταυτιστεί βαθιά μέσα μας με το επαναστατικό κομμάτι της γυναικείας μόδας, όταν οι γυναίκες αποφάσισαν ότι ένα τόσο μικρό κομμάτι ύφασμα, μπορούσε να γίνει το μέσο ενός άτυπου φεμινιστικού αγώνα. Στο σήμερα το καλοκαιρινό μας bikini προφανώς και αποκαλύπτει την πιο sexy και θηλυκή πλευρά του γυναικείου σώματος και έχει δώσει την παιχνιδιάρικη διάθεσή του στις μέρες μας στην παραλία.

Οι τάσεις στα bikinis φέτος είναι πιο ενδιαφέρουσες και exciting από ποτέ, αφού η χρωματική τους παλέτα, εκτός από το διαχρονικό μαύρο και λευκό, περιλαμβάνει bold αποχρώσεις με το κόκκινο, το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο να πρωταγωνιστούν. One shoulder tops με ιδιαίτερες τιράντες και girly λεπτομέρειες με κεντήματα και βολάν έρχονται να συμπληρώσουν τα ladylike σλιπάκια, που εκτός από τα τολμηρά brazilians φέτος συμπεριλαμβάνουν και ψηλόμεσα σχέδια, τα οποία καλύπτουν έξυπνα τα σημεία της κοιλίτσας και μακραίνουν τα πόδια. Αν θέλεις να απογειώσεις το beach look σου με ένα statement bikini, τότε επένδυσε σε ένα set από metallic ύφασμα ή με ιδιαίτερη lurex πλέξη, που θα φέρει το απαραίτητο glam και στο look της παραλίας.

All about the beach

Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι ένα ολοκληρωμένο beach look πρέπει να συνοδεύετε και από τα κατάλληλα αξεσουάρ και beach wears. Ανάλαφρα καφτάνια και κιμονό, oversized πουκάμισα και λινές παντελόνες μαζί με funky, πολύχρωμα σανδάλια είναι τα απαραίτητα για ένα ολοκληρωμένο look παραλίας, με το οποίο θα συνεχίσεις τη μέρα σου και εκτός πλαζ. Μην ξεχάσεις μία καινούργια, all over printed τσάντα θαλάσσης σε μεγάλο μέγεθος, που θα χωράει όλα τα απαραίτητα, το νεσεσέρ με την αντηλιακή σου προστασία, μία all time classic πετσέτα θαλάσσης όπως αυτή του οίκου Parthenis και φυσικά γυαλιά ηλίου. Ολοκλήρωσε το beach day look σου με ένα ψάθινο 70s καπέλο με μεγάλο γείσο, που θα απογειώσει το star quality και στην παραλία με έναν effortless cool αέρα.

Beach days are the best days! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και μία επίσκεψη στο Mosty.com θα κάνεις τις μέρες του καλοκαιριού σου αξέχαστες. Επίλεξε το νέο σου μαγιό και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και beach wears για την παραλία και μεταμόρφωσε αυτό το καλοκαίρι στην πιο stylish era.