«Οδηγός» αγοράς: Τα must- have όλης της οικογένειας μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς

«Οδηγός» αγοράς: Τα must- have όλης της οικογένειας μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, παραλία, εξορμήσεις και ατέλειωτη ξεγνοιασιά. Και αυτό, διότι, για τους επόμενους μήνες, οι σχολικές τσάντες πρόκειται να… κρυφτούν στις ντουλάπες και οι βουτιές να μπουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως το φετινό καλοκαίρι, κάθε μέλος της οικογένειας χρειάζεται μία γκαρνταρόμπα κατάλληλα εξοπλισμένη, για κάθε περίσταση που θα προκύψει.

Όσο για το πού θα βρεις τα essentials της γυναικείας, ανδρικής και παιδικής γκαρνταρόμπας, δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας. Διότι, υπάρχει ένα μέρος που συγκεντρώνει τα πάντα! Το Mediterranean Cosmos.

Οι επιλογές που θα αναδείξουν την πιο stylish εκδοχή σου

Η ανάγκη για «έξυπνες» και παράλληλα, stylish επιλογές βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε σεζόν, ειδικά μάλιστα όσον αφορά στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Πόσο μάλλον τώρα, που ο καιρός είναι άκρως καλοκαιρινός και εσύ αναζητάς τα items εκείνα, που θα σε εκπροσωπήσουν σε κάθε περίσταση.

Κι όμως, αυτό το καλοκαίρι, μπορείς να βρεις τη λύση, στις ολόσωμες φόρμες και συγκεκριμένα, σε μία light blue ολόσωμη φόρμα με ζώνη και ιριδίζουσα λάμψη από το κατάστημα 'ALE. Πίστεψέ μας, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Picture2.jpg

Από την άλλη, αν θέλεις να προσθέσεις μία ιδιαίτερη «πινελιά» στο summer styling σου με ένα διαχρονικό trend, τότε ένα κόκκινο floral κρουαζέ φόρεμα με ελαστική μέση και βολάν, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Θα το βρεις στο κατάστημα Parabita.

Picture3.jpg

Το all-time classic polo για τον αγαπημένο σου

Εφόσον έχεις ξεκινήσει ήδη το clean-up της σεζόν στην ντουλάπα σου, επιλέγοντας τα must-have items που θα προστεθούν στη summer shopping list σου, γιατί να μην κάνεις και μία mini έρευνα αγοράς για τον αγαπημένο σου, που τα αφήνει όλα για τελευταία στιγμή;

Δεν χρειάζεται άλλωστε, να ψάξεις πολύ, διότι μία casual βαμβακερή polo μπλούζα από το κατάστημα Oxford Company, σίγουρα θα τον ενθουσιάσει.

Picture4.jpg

Τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σας

Επειδή ωστόσο, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, τα αξεσουάρ που θα αναδείξουν μέχρι και τα πιο απλά looks όλης της οικογένειας, δεν πρέπει να λείπουν από τη wishlist σας.

Από τη μία, εσύ μπορείς να προσθέσεις στα summer looks με τα φορέματά σου, ένα μεταλλικό επιχρυσωμένο κολιέ με στοιχεία mop, σμάλτο και μάτι από το κατάστημα Loisir. Σίγουρα, θα σου χαρίσει extra καλοκαιρινή λάμψη.

Picture5.jpg

Από την άλλη, ο αγαπημένος σου μπορεί να επιλέξει ένα Ray-Ban ζευγάρι γυαλιά ηλίου polarized με μεταλλικό σκελετό από το κατάστημα GrandOptical, που θα προσθέσει στυλιστικές «πινελιές» στα outfits του.

Picture6.jpg

Τα essentials των μικρών σου

Ας το παραδεχτούμε! Μόλις το μικρό σου τελειώσει το σχολείο, δεν βλέπει την ώρα να ετοιμαστεί για την πρώτη σας καλοκαιρινή εξόρμηση. Γι’ αυτό, μία παιδική βαλίτσα Childhome Mini Traveller με εύχρηστο λουρί μεταφοράς και ετικέτα για το όνομά του από το κατάστημα Lapin Bébé, είναι ό,τι χρειάζεται.

Picture7.jpg

Ωστόσο, από μέσα δεν γίνεται να λείπουν τα παιδικά πέδιλα Ipanema από το κατάστημα Pantofleria, που διαθέτουν μαλακό πέλμα, αντιολισθητική σόλα και καλοκαιρινούς χρωματισμούς, ώστε να συνοδεύουν το παιδί σου όλη μέρα, στην παραλία.

Picture8.jpg

Beach items και… είστε έτοιμοι

Όταν μιλάμε για την οργάνωση της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, τα beach items και συγκεκριμένα, οι πετσέτες θαλάσσης, έχουν τον πρώτο λόγο. Και αυτό, γιατί αποτελούν το απαραίτητο αξεσουάρ που κρατάει όλη την οικογένεια καθαρή και στεγνή, ενώ μπορεί να προσφέρει άνεση και στυλ στην παραλία.

Επομένως, η επιλογή μιας φούξια πετσέτας θαλάσσης Pestemal Kimolos, μεγάλη σε μέγεθος και μικρή σε όγκο για εύκολη μεταφορά που στεγνώνει γρήγορα, από το κατάστημα ΑΝΕΜΟΣ, είναι η ιδανική.

Picture9.jpg

Και φέτος λοιπόν, το καλοκαίρι με την οικογένεια προβλέπεται ξέγνοιαστο και διασκεδαστικό. Για να είσαι σίγουρη όμως, πως έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας, κάνε μία βόλτα στο Mediterranean Cosmos και είναι σίγουρο πως με τις αγορές σου, δεν θα αργήσει να εμφανιστεί το χαμόγελο στα πρόσωπα των αγαπημένων σου.