Τα 5 φορέματα παραλίας που θα βάλουμε μαζί με τα μαγιό μας -Stylish by the sea!

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 φορέματα παραλίας που θα βάλουμε μαζί με τα μαγιό μας -Stylish by the sea!

Αέρινα, ανάλαφρα και stylish! Πέντε πρωτότυπα φορέματα για την παραλία.

Το look της παραλίας μας είναι πάντα ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του καλοκαιρινού styling. Γιατί συνδέεται στο μυαλό μας με όμορφες στιγμές, με τις διακοπές μας και τα υπέροχα τοπία των ελληνικών νησιών.

H Melissa Odabash στο Queen: «Για μένα δεν υπάρχει τέλειο σώμα, κάθε σώμα είναι ένα bikini body»

summerdress_beach-(6).jpg

Το resort wear έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη στον κόσμο της μόδας όσο οι fashion insiders συνεχίζουν να δημιουργούν τα πιο stylish looks ακόμα και δίπλα στο κύμα. Ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις και εσύ το ίδιο style είναι με ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Ακολουθούν τα 5 σχέδια που θα σου δώσουν έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/C8R7dadOdAP/
summerdress_beach-(7).jpg

5 beach dresses που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος.

Σφηκοφωλιά

Είναι το ιδανικό φόρεμα, αν θέλεις μετά να πας σε ένα dinner. Μπορείς να μην φορέσεις καθόλου το μαγιό σου από μέσα και πάλι να δείχνεις κομψή και άκρως καλοκαιρινή. Είναι εξάλλου ένα σχέδιο που μπορείς να βρεις και σε elegant μονοχρωμίες αλλά και σε διακριτικά prints, όπως το παρακάτω. Μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με ένα ζευγάρι σαγιονάρες από κάτω.

summerdress_beach-(8).jpg

Slip dress

Ή αλλιώς το φόρεμα για όλες τις δουλειές! Στο έχω πει ότι ένα slip dress είναι απαραίτητο no matter what και άλλη μία χρήση του που ίσως δεν είχες σκεφτεί είναι να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου στην παραλία.

summerdress_beach-(1).jpg

Coquette style

Είναι από τις αισθητικές που κυριάρχησαν στα social media και φυσικά πέρασε και στο beach look μας. Τα λευκά, ρομαντικά φορέματα με βολάν και φιογκάκια που μοιάζουν με νυχτικό είναι ό, τι πιο ενημερωμένο μπορείς να φορέσεις στην παραλία αυτό το καλοκαίρι. Άσε που το λευκό βαμβακερό τους ύφασμα είναι ότι πιο δροσερό έχεις βάλει επάνω σου τελευταία.

summerdress_beach-(4).jpg

Fishnet

Άκρως θαλασσινό και καλοκαιρινό, ένα φόρεμα σε maxi ή mini γραμμή από δίχτυ φυσικά και μπορεί αν φορεθεί στην παραλία. Εδώ το sexiness προφανώς πρωταγωνιστεί αφού από μέσα φαίνεται και το μαγιό μας, ειδικά αν έχουμε επιλέξει μπικίνι. Ένα ζευγάρι thong sandals με πάτο πλατφόρμα είναι το καλύτερο ζευγάρι που θα συνοδέψει ένα τέτοιο φόρεμα.

summerdress_beach-(3).jpg

Kaftan dress

Η πιο διαχρονική και πάντα επιτυχημένη επιλογή για ένα look παραλίας. Ένα ανάλαφρο φόρεμα καφτάνι, με μανίκια ή χωρίς, σε ελαφρύ ύφασμα θα είναι το versatile beach dress κάθε καλοκαιριού. Ένα item επένδυση.

Kate Middleton: 10 φορές που η πριγκίπισσα της Ουαλίας ντύθηκε όπως η αδικοχαμένη Diana

summerdress_beach-(2).jpg