Your vacation, your style: Τα beachwear που πρέπει να «κλείσεις» φέτος στη βαλίτσα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Your vacation, your style: Τα beachwear που πρέπει να «κλείσεις» φέτος στη βαλίτσα σου

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας προετοιμασίας. Κάνουμε τα τελευταία μας σχέδια για την άδειά μας, ρυθμίζουμε λεπτομέρειες και οργανώνουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας.

Και ειδικά το τελευταίο task είναι ένα από τα πιο σημαντικά του μήνα. Το 2024 άλλωστε, η βαλίτσα των διακοπών μας πρέπει να περιλαμβάνει τα πιο άνετα και stylish items για την παραλία.

Picture2.jpg

Εγώ ξεκίνησα την έρευνα αγοράς από το αγαπημένο μου shopping spot, το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens, εκεί όπου με μία και μόνο βόλτα ανακάλυψα τα πιο εντυπωσιακά summer trends σε φανταστικές τιμές από αγαπημένα fashion brands. Γιατί όταν έχεις να οργανώσεις ολόκληρο το πρόγραμμα διακοπών σου, μία νέα γκαρνταρόμπα με το χαμηλότερο δυνατόν budget είναι η καλύτερη λύση. Στο Designer Outlet Athens λοιπόν, θα δημιουργήσεις τη νέα σου vacation mode on συλλογή που θα έρθει μαζί σου διακοπές.

Ας δούμε μαζί βήμα-βήμα τις επιλογές που έκανα για τη δική μου βαλίτσα.

Vichy print

Ένα νέο μαγιό προφανώς και είναι must. Στο κατάστημα Sugarfree θα ανακαλύψεις ένα ολόσωμο σε retro vichy καρό, με κλασικό shape, που τονίζει το ντεκολτέ. Φέτος το καλοκαίρι, τα ολόσωμα μαγιό κάνουν δυναμικό come back και εμείς θα πούμε αντίο bikini!

Picture3.jpg

Sugarfree, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 210 6638304

Slip on sandals for ever

Επόμενο step για το look της παραλίας είναι φυσικά ένα ζευγάρι παντόφλες για το μπάνιο σου, αλλά και την έξοδο που θα κάνεις μετά με την παρέα σου. Τα πολύχρωμα slip on sandals της Happy Socks με τα έντονα χρώματα και τα fun σχέδια είναι η girly προσθήκη που αναζητούσες. Plus ταιριάζουν με όλα τα ρούχα παραλίας και είναι πολύ άνετα!

Picture4.jpg

Happy Socks, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638297

The beach bag

Όλα τα απαραίτητα της παραλίας πρέπει να μπουν σε μία τσάντα που αφενός θα είναι πρακτική, αλλά θα έχει και έναν elegant χαρακτήρα. Το κατάστημα Tommy Hilfiger και η μεγάλη shoulder basket bag που προτείνει για το φετινό καλοκαίρι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις, αν σου αρέσουν και εσένα οι κλασικές ρίγες και το πορτοκαλί.

Picture5.jpg

Tommy Hilfiger, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638007

The floral dress

Ένα maxi φόρεμα είναι must για την καλοκαιρινή σου βαλίτσα. Γιατί μπορεί να φορεθεί από τη βραδινή σου βόλτα, μέχρι μία μέρα στο fancy beach bar του νησιού. Η Funky Buddha προτείνει ένα ρομαντικό σχέδιο με σφηκοφωλιά και floral μοτίβο, που θα γίνει σίγουρα και το δικό σου αγαπημένο.

Picture6.jpg

Funky Buddha, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638102

Summer crochets

Είναι μία από τις τάσεις που θα επανέρχονται ξανά και ξανά κάθε καλοκαίρι. Τα bohemian crochets φέτος, βρήκαν τη θέση τους στο κατάστημα Guess που προτείνει να συμπληρώσεις το beach look σου, είτε επιλέγεις μπικίνι είτε ολόσωμο, με μία crochet φούστα στο χρώμα της άμμου. Και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!

Picture7.jpg

Guess, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638249

Athleisure touch

Μην ξεχνάς ότι το αθλητικό στυλ είναι πλέον παντού, οπότε γιατί όχι και το καλοκαίρι στην παραλία; Αντί να φορέσεις ένα καφτάνι, μπορείς εξίσου εύκολα -και πολύ έξυπνα- να περπατήσεις μέχρι την αμμουδιά με ένα τέλειο αθλητικό σετάκι από το κατάστημα Bodytalk σε μπλε electric απόχρωση, με μαύρες λεπτομέρειες.

Picture8.jpg

Bodytalk, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638036

In flats we trust

Καλοκαίρι χωρίς σανδάλια δεν είναι καλοκαίρι και αυτήν τη φορά, δεν θέλουμε άλλο ένα διαχρονικό μαύρο ζευγάρι flat sandals αλλά ένα σχέδιο σε λαμπερή απόχρωση. Στο κατάστημα NAK Shoes δοκίμασα το πιο colorful ζευγάρι σε neon φούξια, με άνετο πάτημα και stylish λεπτομέρειες.

Picture9.jpg

NAK Shoes, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2130884849

Fabulous eyewears

Το καλοκαίρι πρέπει να συνδυάζουμε το στυλ με την προστασία από τον ήλιο. Εγώ έκανα μία στάση στο κατάστημα EyeQ για ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Τα cut eye σχέδια είναι τα αγαπημένα μου και για τις διακοπές του 2024 και η απόχρωση της σεζόν θα είναι το σκούρο πράσινο.

Picture10.jpg

EyeQ, στον 1ο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638056

Stay hydrated

Τέλος του shopping και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πάρεις μία ανάσα δροσιάς από τα Starbucks, εκεί όπου απόλαυσα τα νέα καλοκαιρινά τους ροφήματα. Εγώ επέλεξα τις αγαπημένες μου γεύσεις lime και φράουλα και τις απόλαυσα μαζί με μία γλυκιά τάρτα με κρέμα. Τα ροφήματα Refresha των Starbucks κυκλοφορούν σε πολλές ακόμη λαχταριστές γεύσεις, όπως το Mango Dragonfruit, που περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

Picture11.jpg

Starbucks, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens

Λίγο πριν κλείσεις και εσύ τη βαλίτσα των διακοπών σου οργάνωσε την απαραίτητη wish list και κάνε μία επίσκεψη στο Designer Outlet Athens εκεί όπου μας περιμένουν μοναδικές εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές outlet, σε όλα τα αγαπημένα designer brands. Τα κορυφαία labels, σε κορυφαίες τιμές, υπόσχονται να σε προετοιμάσουν για ένα λαμπερό καλοκαίρι με τα πιο stylish beach σύνολα, που θα έχουν την προσωπική σου πινελιά.