Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε στην παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί τα μαύρα τετράγωνα γυαλιά δεν είναι η μόνη επιλογή. 

Ποιο είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ για την πόλη ή τις διακοπές μας; Τα γυαλιά ηλίου και καθώς διανύουμε έναν από τους πιο καυτούς μήνες της χρονιάς νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποια αμφισβήτηση σε αυτό. Το 2024 τα γυαλιά ηλίου είναι μία άκρως διασκεδαστική υπόθεση με τα σχέδια που κυριαρχούν στις τάσεις να έχουν το καθένα το δικό του χαρακτήρα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ντύθηκε Carrie Bradshaw -Το φόρεμα από τα 00s που είναι η απόλυτη τάση

Οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα έρθουν μαζί σου παραλία.

Logomania

Τα μεγάλα logo και τα μονογράμματα των οίκων έχουν ξεχωριστή θέση στη μόδα γενικότερα και ειδικότερα τις τελευταίες σεζόν. Μπήκαν, λοιπόν, και στα γυαλιά ηλίου, συμπληρώνοντας τους εντυπωσιακούς σκελετούς της νέας σεζόν.

Χρώμα

Καλοκαίρι χωρίς χρώμα γίνεται; Δεν γίνεται! Και το να πάρεις ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε ένα έντονο χρώμα όπως το κόκκινο ή το λαμπερό πράσινο για παράδειγμα που έδειξε ο οίκος Loewe είναι ένας απλός τρόπος, ίσως και ο πιο εύκολος, να φωτίσεις το πρόσωπό σου στην παραλία και την πόλη.

90s minimal

Είναι η γνωστή οβάλ φόρμα που σίγουρα θυμάσαι αν είσαι millennial. Ε, τώρα μπορείς να φορέσεις και πάλι το αγαπημένο σου ζευγάρι και να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε ένα sleek κότσο. Αυτό είναι το χτένισμα που θα τα αναδείξει καλύτερα.

Retro touch

Σε αντίθεση με τα μικρά γυαλιά της δεκαετίας του 1990 έρχονται τα τεράστια eyewears από τα 70s, μία δεκαετία που ταιριάζει πολύ στο καλοκαίρι είναι η αλήθεια. Η Emily Ratajkowski έχει κάνει ήδη τη δική της επιλογή με ένα ζευγάρι τεράστια στρογγυλά γυαλιά σαν αυτά της Jackie O σε μια απόχρωση που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερο retro vibe, το σκούρο καφέ με ντεγκραντέ φακούς.

Τα classics prints του καλοκαιριού είναι η απάντηση στις μονοχρωμίες

Futuristic

Θέλουμε πάντα και κάτι από το μέλλον. Σε αυτή τη φάση ενώνονται τα σχέδια με πραγματικά φουτουριστικό χαρακτήρα αλλά και τα athleisure γυαλιά ηλίου με τις neon λεπτομέρειες και τα ιδιαίτερα σχέδια που τονίζουν το πρόσωπο. Προσοχή εδώ βέβαια με τις υπερβολές στα γυαλιά που μπορεί να μην ταιριάζουν ακριβώς στο σχήμα του προσώπου μας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης