Τα classics prints του καλοκαιριού είναι η απάντηση στις μονοχρωμίες

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα classics prints του καλοκαιριού είναι η απάντηση στις μονοχρωμίες
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα κλασικά σχέδια που μπορείς να φορέσεις ακόμα και αν είσαι fan του quiet luxury.

Τα prints είναι το αλατοπίπερο της μόδας, είναι αυτό το στοιχείο που μπορεί να αλλάξει και να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο απλό shape και πολλά από τα κλασικά prints στην ιστορία της έχουν ταυτιστεί με το γυναικείο ντύσιμο.

Οι 3 τάσεις-κλειδί που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις και θα φορέσουμε το φθινόπωρο

Paris-HC-str-F24-0478.jpg

Τα classic prints βλέπουμε ότι κάνουν μία μεγάλη επιστροφή μέσα στη όλη τρέλα του quiet luxury και της μονοχρωμίας και είναι εδώ για να ανανεώσουν την καλοκαιρινή μας διάθεση και να μας κάνουν λίγο πιο happy με τα ρούχα μας.

Paris-str-S24-0604.jpg

Τα prints του καλοκαιριού που θα σε ανανεώσουν.

Polka dot

Ή αλλιώς πουά. Προφανώς και είναι από τα πιο κλασικά prints και έχει αυτή την αξεπέραστη old money αισθητική. Ωστόσο φέτος καλό θα ήταν να πειραματιστείς λίγο με τα χρώματα και να επιλέξεις διαφορετικές βάσεις, όπως το κίτρινο ή το κόκκινο του οίκου Marni.

Paris-str-S24-0942.jpg

Florals

Εννοείται πως είναι το απόλυτο classic. Το 2024 τα μικροσκοπικά, ρομαντικά λουλούδια είναι αυτά που θα μας μεταφέρουν στη ρομαντική, βρετανική εξοχή και θα κάνουν τις μέρες μας στην πόλη και το νησί λίγο πιο ανάλαφρες.

Milano-str-S24-0246.jpg

Animal prints

Προφανώς και το λεοπάρ έχει κάνει μεγάλο come back. Αυτό το συζητάμε εδώ και πολλούς μήνες. Αλλά το ζήτημα είναι πώς θα το κάνουμε ακόμα πιο edgy ως τάση! Mε το να δημιουργήσουμε το δικό μας mix and match με άλλα animal prints όπως το snake print και το zebra print. Όπως ακριβώς στην παρακάτω φωτογραφία.

New-York-str-S24-0042.jpg

Ρίγες

Κάθετες ή οριζόντιες; Εσύ τι προτιμάς; Αν είσαι fan της κλασική μαρινιέρας, τότε η λύση για σένα βρίσκεται σε ένα ανάλαφρο top, στον κλασικό χρωματικό συνδυασμό που λατρεύουν οι Γαλλίδες, το μπλε-άσπρο. Από την άλλη οι ρίγες μέσα από τα polo t-shirts που είναι μεγάλη τάση φέτος αποκτούν πολλά νέα χρώματα. Πειραματίσου.

Paris-HC-str-F24-0117.jpg

Τι να βάλω σήμερα; Έχουμε τα 5 looks για να «επιβιώσεις» στον καύσωνα

Vichy

Είναι ένα print που απογειώθηκε από stars των 60s όπως η Brigitte Bardot και είναι ουσιαστικά η καλοκαιρινή εκδοχή του tartan. Αν λοιπόν φόρεσες καρό το χειμώνα, αντικατέστησε το με ένα vichy καρό item μέσα στο καλοκαίρι. Και ένα extra tip: τα vichy καρό μαγιό είναι η retro νότα που θα σε ανανεώσει στην παραλία.

Paris-str-F24-0105.jpg