Maxi φούστα: 4 τρόποι να την φορέσεις στον καύσωνα και να παραμείνεις δροσερή

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί τα mini δεν είναι τελικά η πιο δροσερή εκδοχή του summer style.

Η ζωή μας μέσα στο καλοκαίρι και τον καύσωνα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες πολύ δύσκολη. Και η αλήθεια είναι ότι τα συνεχόμενα σαραντάρια μας έχουν κάπως κουράσει. Μιλάμε για μία συνεχόμενη κατάσταση που μας έχει κάνει να κλειστούμε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή το γραφείο, εκεί δηλαδή όπου υπάρχει πάντα ένα αναμμένο κλιμαστιστικό. Για να μπορέσεις να επιβιώσεις σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες θα πρέπει να έχεις υιοθετήσει και το σωστό ντύσιμο και να αποφύγεις τα λάθη που έκανες πιθανότατα στο παρελθόν, καταλήγοντας ντυμένη ακατάλληλα και με τον ιδρώτα να τρέχει στο σώμα σου.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το τέλειο εναλλακτικό φόρεμα παραλίας

Πάντα , όταν αντιμετωπίζουμε μία πρόκληση, καλό θα ήταν να απευθυνόμαστε στους experts. Οι οποίοι εννοείται ότι κατά περίπτωση διαφέρουν. Και στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να παρατηρήσουμε το ντύσιμο των λαών που έρχονται αντιμέτωποι με τους περισσότερους καύσωνες μέσα στο χρόνο. Όλος αυτός ο πρόλογος έγινε για να σου αποδείξω πόσο λάθος είναι τελικά τα ultra mini φορέματα και οι φούστες, τα σορτσάκια και τα εξώπλατα μπλουζάκια, όταν στην πραγματικότητα τα ρούχα με περισσότερο ύφασμα, όπως οι maxi φούστες, το item που θα μιλήσουμε σήμερα, είναι πολύ πιο πρακτικές και θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο με στυλ.

Είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό: ο ήλιος -που στις μέρες μας καίει υπερβολικά καθόλη τη διάρκεια της μέρας- δεν θα ακουμπά το δέρμα σου, ενώ επίσης ο αέρας ανάμεσα στο σώμα σου και το ύφασμα είναι αυτός που θα βοηθά τη θερμοκρασία του σώματός σου να ρυθμιστεί πιο εύκολα. Όλα αυτά βέβαια ακούγονται πολύ επιστημονικά, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε και πολλές που απλώς ψάχνουμε μία καλή δικαιολογία να φορέσουμε τις ultra chic maxi φούστες του καλοκαιριού.

Είτε μιλάμε για μία βαμβακερή ή λινή φούστα, είτε για μία 00s επιλογή από ελαστικό ύφασμα, είτε πάλι για μία άκρως ενημερωμένη maxi φούστα σε γραμμή bubble ή με διαφάνεια, μία καλοκαιρινή μακριά φούστα σε basic απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο casual chic oufit της μέρας σου.

Η Δανάη Γιαννέλλη συνεχίζει να ακροβατεί ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο με τα κοσμήματά της

4 τρόποι να φορέσεις τη maxi φούστα στον καύσωνα:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης