Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα mini φορέματα του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είναι οι επιλογές που αξίζει να κάνεις όσο ακόμα έχουμε εκπτώσεις.

Θεωρώ ότι δεν εκμεταλλευόμαστε την περίοδο των εκπτώσεων όπως θα έπρεπε. Και θα αιτιολογήσω ξεκάθαρα την άποψή μου. Ενώ περιμένουμε πως και πως θεωρητικά την περίοδο των προσφορών, καταλήγουμε συνήθως να κάνουμε λάθος επιλογές και να αποσυρόμαστε σχετικά γρήγορα από το shopping, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Τις πρώτες μέρες των εκπτώσεων επιλέγουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα basics που λείπουν από τη ντουλάπα μας, για να μην τελειώσουν τα σωστά sizes, και προς το τέλος των προσφορών κάνουμε μία τελευταία βόλτα στα αγαπημένα μας online και φυσικά καταστήματα, για να δούμε τα last chance κομμάτια που έχουν μείνει και συνήθως είναι σε super τιμές. Προσωπικά έχω αποκτήσει πολλά τέτοια items τα οποία φοράω στο repeat εδώ και χρόνια.

Dinner looks: 6 ιδέες για τις καλοκαιρινές σου εξόδους στα in στέκια της πόλης

Αν, λοιπόν, είσαι ακόμα στην πόλη και μπορείς να κάνεις μία σύντομη βόλτα στα μαγαζιά, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και να αναζητήσεις ένα νέο mini φόρεμα, που πίστεψέ με είναι η πιο σωστή προσθήκη στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του Αυγούστου. Αρχικά, θα έρθει σίγουρα μαζί σου αν πας τώρα διακοπές, δεύτερον θα φρεσκάρει λίγο την εικόνα σου αν επιστρέφεις σύντομα στην πόλη και τρίτον θα είναι το πρώτο item που θα μπορείς να εκμεταλλευτείς το φθινόπωρο.

Οι τάσεις στα mini dresses της σεζόν είναι πολλές και διάφορες και σίγουρα ανάμεσά τους θα βρεις μία που θα σε αντιπροσωπεύει. Αν θέλεις ένα φόρεμα για γάμο, τότε επένδυσε σε ένα φόρεμα με φουσκωτά εντυπωσιακά μανίκια, βαθύ ντεκολτέ ή και corset top και θα είσαι μέσα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες. Οι 90s minimal γραμμές ταιριάζουν σε όσες αναζητούν ένα νέο office look, ενώ τα ρομαντικά mini dresse με λουλουδάτα μοτίβα είναι παντώς καιρού, όπως και τα saten σχέδια που θυμίζουν lingerie.

Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις τα δικά μας αγαπημένα mini φορέματα που είναι ακόμα σε έκπτωση. Και αυτή είναι η ευκαιρία σου να τα βάλεις στη ντουλάπα σου!

5 stylish εναλλακτικές αν δεν θέλεις να φορέσεις σορτς το καλοκαίρι

Editor's choices:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης