Dinner looks: 6 ιδέες για τις καλοκαιρινές σου εξόδους στα in στέκια της πόλης

Ναταλία Κατσακιώρη
Dinner looks: 6 ιδέες για τις καλοκαιρινές σου εξόδους στα in στέκια της πόλης

Είσαι ακόμα στην πόλη; Τα πιο επίκαιρα σύνολα για να απολαύσεις τη βραδινή σου έξοδο.

Κάποιες είμαστε ακόμη στην πόλη και αν κρίνω από την κίνηση στους δρόμους αυτοί οι κάποιοι είμαστε αρκετοί. Λίγο που ο Αύγουστος είναι ο μήνας διακοπών για τους περισσότερους, λίγο που το staycation έχει γίνει μία νέα (αναγκαστική) τάση και τα σχέδιά μας για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνουν ακόμα πολλές δραστηριότητες στη βάση μας, aka την πόλη μας. Γενικά το καλοκαίρι στην Αθήνα, γιατί θα μιλήσω από την πλευρά των κατοίκων της πρωτεύουσας, έχει τη γοητεία του. Τα καλοκαιρινά μπαράκια, τα θερινά σινεμά, τα νέα στέκια για φαγητό και ποιοτικό ποτό μας περιμένουν να περάσουμε τα βράδια μας. Όταν ο ήλιος και η ζέστη πέφτουν, εμείς βγαίνουμε από το σπίτι και στήνουμε τα δικά μας παρεάκια στα πιο όμορφα στέκια.

Τα jelly shoes είναι τα πλαστικά παπούτσια που θα έρθουν μαζί σου στη θάλασσα -Και όχι μόνο

https://www.instagram.com/p/C6t7z26ItbR/

Για να μην μπω και στο κομμάτι των dates που είναι πάντα ένα καυτό θέμα του hot girl summer trend, με τα ραντεβού λίγο πριν φύγουμε για διακοπές να είναι μία αγαπημένη συνήθεια. Για όλες τις παραπάνω περιστάσεις καλό θα ήταν να κάνεις λοιπόν ένα δικό σου πλάνο για τα βραδινά σου σύνολα και να έχεις κάποιες εύκολες επιλογές έτοιμες στο μυαλό σου, ώστε να μην ψάχνεις την τελευταία στιγμή τι θα φορέσεις. Γιατί όπως σου έχω πει πολλές φορές ένα από τα μυστικά των πιο stylish γυναικών είναι ότι προετοιμάζουν τα σύνολά τους.

Photo-by-Emily-on-August-20-2023..jpg

Τα καλοκαιρινά μας βράδια θέλουν ρομαντική διάθεση, κάτι από τα 90s και κάτι από τις σημερινές τάσεις που είδαμε για το καλοκαίρι του 2024. Όλα αυτά μαζί θα δώσουν αυτήν την effortless cool διάθεση στα σύνολά μας, γιατί στην πραγματικότητα ένα night out look μέσα στο καλοκαίρι πρέπει να έχει αυτή την αβίαστη ρευστότητα στην κίνησή του. Τα slip dresses θα είναι για παράδειγμα για πάντα η νούμερο ένα επιλογή μας μαζί με ένα ζευγάρι πέδιλα σε όποιο σχέδιο προτιμάμε. Οι maxi φούστες έχουν μπει επίσης δυναμικά στο παιχνίδι και το ίδιο ισχύει και για τις loose φαρδιές βερμούδες.

https://www.instagram.com/p/CvLE4aLoiYz/

Καλοκαιρινά looks με παντελόνι: Οι καλύτερες ιδέες για τον Ιούλιο

6 ιδέες για ένα elegant night out στην πόλη για φαγητό: