Βίκυ Καγιά: Τα παιχνίδια στη Μύκονο με τα παιδιά της και το elegant ολόμαυρο look στην παραλία

Βίκυ Καγιά: Τα παιχνίδια στη Μύκονο με τα παιδιά της και το elegant ολόμαυρο look στην παραλία

NDP PHOTO AGENCY

Οι χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της σε παραλία της Μυκόνου.

Η Βίκυ Καγιά έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού τις εκδρομές της στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τις διακοπές της, μετά από μία σεζόν που τα είχε όλα. Αποχωρήσεις, συζητήσεις, βραβεία και αντιδράσεις, ταξίδια και πολλά νέα βιντεάκια με styling tips στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Πρέπει εξάλλου να παραδεχτείς, είτε σου αρέσει η Βίκυ Καγιά, είτε δεν συγκαταλέγεσαι στους μεγάλους της fans, ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο να απασχολεί τα media με τα νέα της, που είναι συνήθως συναρπαστικά. Τώρα, όμως, είναι η στιγμή για ένα μικρό διάλειμμα και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το νησί των ανέμων για να περάσει κανείς λίγες μέρες κάτω από τον ήλιο.

Πώς να φορέσεις το λινό το καλοκαίρι; 7 stylish looks με τα πιο δροσερά ρούχα της σεζόν

5490_MARINA_VERNIKOY_VIKI_KAGIA_772024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στη Μύκονο και ο φακός τη συνέλαβε σε παραλία του νησιού μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου και το σύζυγό της Ηλία Κρασσά. Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις του, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους μαζί με τα δύο τους παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο-Ηλία.

5455_MARINA_VERNIKOY_VIKI_KAGIA_772024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

Το κομψό total black look στην παραλία.

Δεν θα μπορούσαμε προφανώς να μην αναφερθούμε και στο total black σύνολο που δημιούργησε η Βίκυ Καγιά για να περάσει μία μέρα στην παραλία. Ένα κλασικό μαύρο μπικίνι και ένα saten like shirt dress με ανάγλυφα λουλούδια είναι αρκετά για ένα άκρως elegant outfit σε ένα luxury beach bar, όπως αυτό της Μυκόνου. Η Βίκυ ολκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι retro inspired γυαλιά ηλίου στην all time classic απόχρωση της ταρταρούγας. Τα αξεσουάρ της ήταν πολύ απλά με μερικά βραχιόλια και minimal κολιέ να είναι το μοναδικό sparkly στοιχείο πάνω της.

5774_ILIAS_KRASAS_VIKI_KAGIA_772024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

Στις φωτογραφίες την είδαμε στη συνέχεια να αφήνει για λίγο τις ξαπλώστρες και την παρέα της με τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Ηλία Κρασσά και να μπαίνει στη θάλασσα μαζί με τη μικρή Μπιάνκα και τον Κάρολο Ηλία, ξεκινώντας αμέσως τα παιχνίδια και τις βουτιές. Η ίδια δίνει εξάλλου μεγάλη σημασία στον ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της και αυτές οι λήψεις το αποδεικνύουν για άλλη μια φορά.

5915_MPIANKA_KRASA_VIKI_KAGIA_772024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

Το πρόσφατο look της Jennifer Lopez στα Hamptons είναι η τέλεια εναλλακτική στα καλοκαιρινά φορέματα