Τσάντα θαλάσσης: Τα 5 πιο επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Τσάντα θαλάσσης: Τα 5 πιο επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού

Η τσάντα που θα έχει μέσα όλα τα απαραίτητα της παραλίας πρέπει να είναι stylish και πρακτική.

Είναι ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ των διακοπών μας και οι γυναίκες έχουμε την τάση να το αμελούμε και να το αφήνουμε για την τελευταία στιγμή, λίγο πριν κλείσουμε βαλίτσα. Η τσάντα θαλάσσης μας είναι το item που θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερο μέσα στον Αύγουστο και μπορείς ακόμα να κάνεις την επιλογή σου, όσο ειδικά βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων.

Το πρόσφατο look της Jennifer Lopez στα Hamptons είναι η τέλεια εναλλακτική στα καλοκαιρινά φορέματα

Photo-by-H-A-N-N-A-S-C-H-O-N-B-E-R-G-on-July-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-towel-sarong-and-ocean..jpg
https://www.instagram.com/p/C8kYlMkIkrj/

Οι 5 beach bags που θα φορέσουμε στις διακοπές.

Fishnet bag

Η Prada έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη δική της σχολή με τις πλεκτές τσάντες της. Δίχτυ, crochet και το οτιδήποτε δίνει το ίδιο αυτό perforated αποτέλεσμα έχει το πράσινο φως μας.

Photo-by-Jen-Azoulay-on-July-17-2024.-May-be-an-image-of-1-person-sarong-and-headscarf..jpg

Leather shopper

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά είναι πολλές οι fashion lovers που για το 2024 πήραν στην παραλία μαζί τους τη μεγάλη τους δερμάτινη shopper. Προφανώς και είναι καλύτερα να κάνεις μία τέτοια επιλογή, αν πας σε κάποια οργανωμένη παραλία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς κανονικά να έχεις μία leather bag στην άμμο. Το δέρμα είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά που καλύπτει όλες τις ανάγκες μας.

Photo-shared-by-AMANDA-NIELSEN-on-February-01-2023-tagging-@frankiesbikinis-and-@polene_paris..jpg

Basket bag

Ότι πιο chic και επίκαιρο. Σίγουρα φοράς ήδη την αγαπημένη τσάντα καλάθι της Jane Birkin στην πόλη, ίσως ακόμη και από την άνοιξη, οπότε εννοείται ότι θα προστεθεί και στην γκαρνταρόμπα σου για την παραλία. Είναι η must τσάντα του καλοκαιριού για όλες τις ώρες, αφού η raffia είναι ένα υλικό που φωνάζει καλοκαίρι.

Photo-by-barbara-on-July-07-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-text..jpg

Canvas shopper

Ένα υλικό επίσης συνυφασμένο με το καλοκαίρι. Οι καμβάδες είναι ένα είδος καραβόπανου, σκληρό και απορροφητικό, δηλαδή το τέλειο ύφασμα για να έρθει μαζί σου στην παραλία. Το beige και οι neutral αποχρώσεις όπως το λευκό της κρέμας είναι τα πιο elegant χρώματα για μία τέτοια τσάντα παραλίας.

Photo-by-MATILDA-DJERF-on-July-13-2024.-May-be-an-image-of-napkin-ring-towel-grocery-bag-placemat-tablecloth-napkin-and-text..jpg

Nostalgic style: 2 vintage stores μας λένε τι ψωνίζει ο κόσμος των second hands το καλοκαίρι

Terry cloth

Είναι το πιο λειτουργικό και πρακτικό υλικό που μπορείς να έχεις μαζί σου στην παραλία. Μία πετσετέ τσάντα θαλάσσης στεγνώνει γρήγορα, έχει την τέλεια αυτή cozy υφή και δίνει τη Y2K νότα που θέλουμε στα looks μας. Μην ξεχνάς ότι το terry cloth ύφασμα είναι ένα αγαπημένο trend από τα 00s που είδαμε να επιστρέφει.

Photo-by-Sofia-Richie-Grainge-on-July-08-2023..jpg