Fall session: Οι 5 πρώτες αποχρώσεις που θα βάλουν φθινοπωρινή διάθεση στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Fall session: Οι 5 πρώτες αποχρώσεις που θα βάλουν φθινοπωρινή διάθεση στη ντουλάπα σου

Τα pastel μπλέκονται με το έντονο κόκκινο.

Η σωστή χρωματική παλέτα για κάθε σεζόν είναι μία από τις βασικές διαδικασίες που περνάμε κάθε φορά που βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική φάση. Και όσο προχωράμε προς το φθινόπωρο και στη συνέχεια προς το χειμώνα, τόσο περισσότερο έχουμε την τάση να σκουραίνουμε τα χρώματα της παλέτας μας. Ναι, αντικειμενικά, τα pale και μουντά χρώματα ταιριάζουν πιο πολύ κατά τη διάρκεια του χειμώνα στα παλτό και τα χοντρά πουλόβερ μας, αλλά το 2024 θα είναι μια διαφορετική χρονιά, που θα έρθει να μπερδέψει τις αποχρώσεις της γκαρνταρόμπας μας.

Βρήκαμε το κοντό λευκό σακάκι της Ευγενίας Σαμαρά που θα βάλεις το Σεπτέμβρη στο γραφείο

Herrera-atm-F24-015.jpg

Τα catwalks εξάλλου μας προετοίμασαν για μία άκρως ενδιαφέρουσα σεζόν και μας παρουσίασαν μία σειρά από χρώματα και μοτίβα που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στις fall/winter collections. Κάποια από αυτά ήταν τα florals και χρώματα stars όπως το κόκκινο που κατέκλισε το χειμώνα και το καλοκαίρι μας. Εκτός, όμως, από αυτά που ξέρουμε ήδη τι άλλο αξίζει να εντάξουμε στη φθινοπωρινή μας ντουλάπα; Ακολουθούν τα πιο επίκαιρα χρώματα που θα σε ενθουσιάσουν.

Burberry-F24-049.jpg

Hot fall color trends 2024!

Butter Yellow

Ένα χρώμα που θα αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τα neutrals, τα οποία ίσως να βαρεθήκαμε και λίγο πέρυσι μέσα από τον κατακλυσμό του quiet luxury και της παλέτας των basics.

Bottega-Veneta-F24-003.jpg

Bottega Veneta

Burgundy

Ήδη από τον περασμένο χειμώνα το σκούρο μπορντό και βουργουνδί ήταν η sophisticated απόχρωση που προτιμούσαν όσοι δεν ήθελαν να φορέσουν κόκκινο. Φέτος είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές τόσο σε ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ. Εξάλλου το burgundy είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ σε υλικά όπως το δέρμα.

Ferragamo-F24-012.jpg

Ferragamo

Ροζ

Αθώο, κοριτσίστικο και λαμπερό. Είναι το χρώμα που θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερο σε color blocking με τα αξεσουάρ μας, όπως τα καλσόν και τα παπούτσια μας.

Prada-F24-006.jpg

Prada

Grey

Το γκρι είναι το νέο μαύρο για το 2024 και πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλες τις αποχρώσεις τους. Το γκρι μελανζέ του Miu Miu ήταν σίγουρα υπέροχο, το ίδιο όμως ισχύει και για το ψυχρό γκρι του οίκου Fendi.

Miu-Miu-F24-013.jpg

Miu Miu

Hot trend alert: Αυτό το φόρεμα θα σε βοηθήσει να απογειώσεις το φθινοπωρινό layering

Olive green

Η συγκεκριμένη απόχρωση για το φετινό φθινόπωρο γίνεται κάπως πιο έντονη και φεύγει από το συνηθισμένο χακί, θυμίζοντας και λίγο ένα χειμερινό lime. Πρωτότυπο και δυναμικό.

Gucci-F24-017.jpg

Gucci