Ζώνη με studs: Είναι το πιο επίκαιρο αξεσουάρ του μήνα και όχι μόνο για τις rock ψυχές

Ναταλία Κατσακιώρη
Ζώνη με studs: Είναι το πιο επίκαιρο αξεσουάρ του μήνα και όχι μόνο για τις rock ψυχές
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Κι όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και στο business look σου.

Έχουμε την τάση να κατηγοριοποιούμε τα αντικείμενα της ντουλάπας μας, είτε μιλάμε για ρούχα, είτε για αξεσουάρ. Μόνο που στην περίπτωση των αξεσουάρ ακριβώς επειδή μπορούν να είναι πιο συγκεκριμένα και να έχουν έντονο χαρακτήρα συνήθως περιορίζουμε τη χρήση τους και κάνουμε ένα πολύ συγκεκριμένο styling. Όμως η μόδα σήμερα θέλει να γκρεμίσει τα κλισέ της, να ανακατέψει τους κανόνες και κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή μας, ακολουθώντας το vibe της Gen Z που της αρέσει να ταράζει τα νερά και στο street style. Και βλέποντας λίγο τις φωτογραφίες που μας έχουν δείξει οι street style φωτογράφοι μπορεί να παρατηρήσει κανείς πως ένα συγκεκριμένο item πρωταγωνιστεί αυτό το φθινόπωρο.

Οδηγός αγοράς: Όλα τα απαραίτητα του Σεπτέμβρη μέσα σε μία wish list

Copenhagen-str-S25-0117.jpg

Είναι rock, είναι κλασικό και έχει κάτι από τη δεκαετία των 00s. Είναι η studded ζώνη ή αλλιώς η ζώνη με τρουκς. Το θέμα είναι πώς μπορούμε να τη φορέσουμε χωρίς να χαθούμε σε παλιά, παρωχημένα σύνολα.

Paris-str-F24-0414.jpg

Ζώνη με studs: Όχι δεν είναι μόνο για τα rock girls!

Η πιο κλασική εκδοχή της είναι αυτή με το μαύρο δέρμα και τα ασημένια μεταλλικά studs. Αν θέλεις βέβαια να επιλέξεις κάτι ακόμα πιο πρωτότυπο, τότε πάμε σε λευκό, καφέ ακόμα και μπορντό. Δεν είναι λίγες και οι fashion insiders που αντί για studs έντυσαν τις ζώνες τους με εντυπωσιακά strass και τις ενέταξαν σε ένα minimal look με basic pieces.

Αυτό που πρέπει να ακολουθήσεις, αν θέλεις να κάνεις επίκαιρη την studded ζώνη είναι δύο απλά styling tips. Είτε την αξιοποιείς με ένα 00s inspired outfit με ασύμμετρα ρούχα και κάποια επίσης Y2K αξεσουάρ, όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Copenhagen-str-S25-0200.jpg

Είτε μπορείς να κάνεις την έκπληξη και να συνδυάσεις μια εκκεντική ζώνη με τρουκς με ένα κατά τα άλλα κλασικό και elegant outfit, όπως ένα business κοστούμι ή ένα απλό, μονόχρωμο φόρεμα. Μην ξεχνάς ότι ακόμα και στο Παρίσι είδαμε αντίστοιχα street style looks, που μας δίνουν όλη την απαραίτητη έμπνευση για να αντιγράψουμε ένα τέτοιο outfit.

Αυτά είναι τα 5 κλειστά flats που θα φορέσουμε τον Σεπτέμβριο -Αντίο πέδιλα

New-York-str-F24-0233.jpg