Το stylish παντελόνι του φθινοπώρου που ταιριάζει με όλα επιστρέφει και είναι must

Ναταλία Κατσακιώρη
Το stylish παντελόνι του φθινοπώρου που ταιριάζει με όλα επιστρέφει και είναι must
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Η κλασική γραμμή στα παντελόνια που είναι και πάλι επίκαιρη.

Τα τελευταία χρόνια το γυναικείο παντελόνι έχει περάσει σε μια φάση πλήρους μεταμόρφωσης. Και αυτό αφορά κυρίως τη γραμμή του. Τα φαρδιά, loose παντελόνια με wide leg μπατζάκια και άνετη μέση είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, αφού δεν θα δεις σχεδόν κανένα στενό παντελόνι εκεί έξω. Μπορεί οι τάσεις πέρυσι να μας μίλησαν για την επιστροφή των skinny jeans, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πραγματοποιήθηκε στα αλήθεια αυτό το μεγάλο come back. Ακόμα και τα πιο κλασικά ψηλόμεσα παντελόνια με πιέτες στην τσέπη που φοράμε συνήθως καθημερινά στο γραφείο έχουν γίνει πιο loose και χαλαρά.

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Lady Gaga με look Maleficent του οίκου Dior αποθέωσε το total black

Paris-str-F24-3591.jpg

Η συγκεκριμένη τάση ενώ μας έχει προφανώς ξεκουράσει πολύ, γιατί ένα φαρδύ παντελόνι είναι πάντα ένα άνετο παντελόνι, από την άλλη μας έχει κάνει να επιθυμήσουμε λίγο και τα στενά παντελόνια των 90s. Αυτά τα ίσια, κομψά παντελόνια που κάποτε σχεδίαζε ο Raf Simons και ο Helmut Lang και εμείς είχαμε κάνει κανονική στολή μας έρχονται και πάλι αυτό το φθινόπωρο. Τα cigarette παντελόνια είναι εδώ και εμείς είμαστε πανέτοιμες να τα υποδεχτούμε και πάλι.

Cigarette pants: Είναι το must shape του φετινού φθινοπώρου.

Carolina Herrera, Jason Wu, Khaite NY, Hermes. Αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους οίκους που φέτος παρουσίασαν στα catwalks cigarette παντελόνια για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2024, επαναφέροντας μία γραμμή που έχει γράψει το δικό της κεφάλαιο στη γυναικεία μόδα. Cigarette λέμε εκείνα τα παντελόνια που ξεκινούν με στενή μέση έχουν λίγο πιο ανοιχτή γραμμή στη λεκάνη και τα πόδια και στενεύουν στο τελείωμα, καταλήγοντας ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο.

1725457025293-409625678-Herrera-F24-001.jpg

Είτε σου αρέσει ένα σχέδιο με πιο στενή γραμμή, είτε ένα παντελόνι με πιο loose αισθητική όπως αυτά που παρουσίασε ο Raplh Lauren, το φετινό φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να επαναφέρεις στη ζωή σου αυτό το 90s inspired παντελόνι που ταιριάζει με όλα και ταιριάζει σε κάθε γυναικείο σωματότυπο. Αξιοποίησέ το τόσο σε βραδινά όσο και πρωινά σύνολα για το γραφείο, αλλά ακόμα και στα casual chic outfits του Σαββατοκύριακου με μπαλαρίνες ή sneakers.

Khaite-PO-F24-011.jpg

Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν -Τα top σχέδια που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν