Milan Fashion Week: Τα 3 top χρώματα που ξεχωρίσαμε στο street style -Αντίο μαύρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Οι top αποχρώσεις για το φετινό φθινόπωρο κρύβουν την πιο ευχάριστη έκπληξη.

Όποιος έχει περάσει από το στάδιο παραγωγής ενός fashion brand, είτε μιλάμε για ρούχα, είτε για παπούτσια, είτε για αξεσουάρ, γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το στάδιο του ορισμού της νέας παλέτας μίας συλλογής. Ένα μεγάλο μέρος ανήκει πάντα, δικαιωματικά, στο μαύρο. Μόνο που τώρα τελευταία το πιο αγαπημένο και κλασικό χρώμα των γυναικών έχει μπει σε δεύτερη μοίρα με πολλούς οίκους να έχουν λανσάρει νέα και πολύ πιο ενδιαφέροντα basic χρώματα.

Milan Fashion Week: Ο οίκος Fendi αποθέωσε τα 20s ενώ ο Marni δημιούργησε μία 100% cotton συλλογή

Το φθινοπωρινό Μιλάνο είναι μία από τις πιο κομψές πρωτεύουσες της μόδας και το φθινόπωρο είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή για να παρακολουθήσεις το street style στους δρόμους του. Με αφορμή το fashion week που ξεκίνησε μόλις εχθές, εμείς εντοπίσαμε τα τρία κορυφαία χρώματα της σεζόν που θα σε κάνουν να πεις αντίο στο μαύρο και να δοκιμάσεις όλες τις ultra stylish εναλλακτικές του. Οι επιλογές θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Οι 3 αποχρώσεις που ξεχώρισαν στο street style του Μιλάνου.

Olive khaki

Είναι κάτι ανάμεσα σε lime, πράσινο και khaki. Ένα ζεστό πράσινο που σίγουρα σου θυμίζει τα χρώματα της φύσης. Είναι από τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το φετινό φθινόπωρο και κάνουν το τέλειο matching με χρώματα όπως το beige, το λευκό και το μπορντό. Βάλτο στη λίστα με τα musts της σεζόν και επένδυσε σε ένα πλεκτό με αυτό το χρώμα.

Chocolate brown

Πέρυσι αγαπήσαμε πιο πολύ το camel και το caramele latte, δύο χρώματα που ανήκουν σίγουρα στην παλέτα του καφέ, αλλά τίποτα στην πραγματικότητα δεν συγκρίνεται με το σκούρο, αισθησιακό καφέ της σοκολάτας. Το βροχερό Μιλάνο το υποδέχτηκε λοιπόν και το είδαμε πάνω σε total colored looks αλλά και σε αξεσουάρ, όπως σε τσάντες και biker boots.

7 σύνολα με παντελόνι για τα πρώτα δροσερά βράδια του φθινοπώρου

Dark grey

Φτάνει πια με τα pale γκρι και τα υπόλοιπα pastel χρώματα που το πλαισιώνουν. Φέτος μας αρέσουν περισσότερο τα σκούρα, δυναμικά greys που ανήκουν ξεκάθαρα στην κατηγορία των basics που θα φοράμε στο repeat. Σημείωσε ότι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο πολυτελές δέρμα και τις αντίστοιχα luxury υφές, όπως βλέπεις και στη φωτογραφία από κάτω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης