Οδηγός αγοράς: Slim, retro και chunky, τα sneakers του φετινού φθινοπώρου έχουν άποψη

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Slim, retro και chunky, τα sneakers του φετινού φθινοπώρου έχουν άποψη
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Hiking, running και φυσικά retro. Tα sneakers του φετινού φθινοπώρου θα σε κάνουν να πεις στην άνεση. Πρωί και βράδυ!

Τι θυμάσαι περισσότερο από τα ψώνια που έκανες με τη μαμά σου όταν ήσουν μικρή κάθε φορά τέτοια εποχή; Τα σχολικά, τις νέες φόρμες και φυσικά τα καινούργια σου αθλητικά. Είναι ένας άτυπος κανόνας της φθινοπωρινής σεζόν, να βάλεις ένα ζευγάρι sneakers στη ζωή σου και νομίζω ότι πλέον η εξήγηση είναι απλή. Εκτός από το «παραδοσιακό» της όλης κατάστασης υπάρχει και η fashion πλευρά της τάσης, που έχει αναδείξει τα sneakers στα πιο πολυφορεμένα παπούτσια του φθινοπώρου -και όχι μόνο. Αμέσως μετά τα πέδιλα και τα σανδάλια των καλοκαιρινών μηνών, δεν υπάρχει τίποτα πιο cozy από ένα φρέσκο natural πεντικιούρ, τις βαμβακερές σου κάλτσες και ένα ζευγάρι sneakers.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε νονά -Το total white 20s σύνολο με την υπογραφή των MI-RŌ

London-str-S25-1135.jpg

Η τάση και η εμμονή των fashion insiders με τα αθλητικά τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή σε όλους μας, αφού η αγάπη ορισμένων φανατικών με τα sneakers πριν ακόμα την έλευση του Covid-19, έγινε το απόλυτο trend με το ξέσπασμα της πανδημίας. Τα πόδια μας μπήκανε σε mood άνεσης και δεν έφυγαν ποτέ από εκείνο το σημείο αναφοράς ακόμα και αν αφορά τα night out σύνολά μας με φούστες και mini φορέματα. Και αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία εξαίρεση στον κανόνα, αφού δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει αντικαταστήσει τουλάχιστον ένα αγαπημένο της ζευγάρι flat παπούτσια με sneakers.

London-str-S25-1462.jpg

Για το φθινόπωρο του 2024 και το χειμώνα του 2024/25 που ακολουθεί τα trends στα sneakers περιλαμβάνουν τις αιώνιες «σταθερές» μας, aka τα λευκά δερμάτινα αθλητικά και τα Converse ή Vans πάνινα. Ακολουθούν τα retro μοντέλα της Adidas και όχι μόνο και τα 00s φουτουριστικά σχέδια της Nike, τα οποία πολλές φορές μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τα χρώματα και τις λεπτομέρειές τους. Φυσικά και μπορείς ακόμα να φορέσεις τα μπασκετικά σου μποτάκια, αλλά και τα 90s σχέδια της συλλογής σου. Τα hiking shoes θα βγουν λίγο αργότερα, αλλά θα παίξουν δυναμικά και φέτος.

London-str-S25-1477-(1).jpg

Ελαφρύ jacket: Οι 6 stylish επιλογές που έχεις αυτό το φθινόπωρο

Editor's choices:

DPG Network