Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε νονά -Το total white 20s σύνολο με την υπογραφή των MI-RŌ

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε νονά -Το total white 20s σύνολο με την υπογραφή των MI-RŌ

Photo: NDP Photo Agency

Η Μπέττυ Μαγγίρα βάφτιση την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη και το φωτογραφικό album τους είναι υπέροχο.

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις φίλους μέσα στη δουλειά; Αυτή η φήμη που θέλει τους ανθρώπους της τηλεόρασης να συνεργάζονται μέσα στη ζήλεια και τις κρυφές αντιπάθειες δεν ισχύει φυσικά -τουλάχιστον όχι σε όλες τις περιπτώσεις- και η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά είναι η περίτρανη απόδειξη. Η συνεργασία τους στο πάνελ των διάφορων εκπομπών από όπου πέρασε η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε πλέον σχέση συγγένιας, αφού εχθές η Μπέττυ έγινε η νονά της μικρής κόρης τους Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη. Και το όνομα αυτής Αριάδνη.

Ελαφρύ jacket: Οι 6 stylish επιλογές που έχεις αυτό το φθινόπωρο

6J9A7706.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας που επέλεξε το ζευγάρι να κάνει τη βάφτιση της κόρης τους σε ένα από τα κτήματα εκδηλώσεων που βρίσκονται στην Αττική και φυσικά από τη μεγάλη μέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγος της Μπέττυς Δημήτρης Μάζης μαζί με τις κόρες τους, αλλά και η αδερφή της Ματθίλδη Μαγγίρα που έφθασε στο μυστήριο μαζί με την κόρη της Λήδα Φόστερ. Όλοι μαζί πόζαραν λίγο πριν το μυστήριο, το οποίο από ότι είδαμε στα stories των παρευρισκόμενων συνεχίστηκε με ένα μεγάλο party, όπου καλεσμένοι και οικοδεσπότες χόρεψαν με την ψυχή τους.

Εννοείται ότι την παράσταση έκλεψε η λαμπερή νονά Μπέττυ επέλεξε ένα ιδιαίτερο outfit για αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Με ολόλευκο look έγινε νονά και εντυπωσίασε.

Είναι ένα look που πάντα μας απασχολεί. Όταν γίνεσαι νονά ή κουμπάρα κάπου θέλεις να είσαι super stylish και άνετη παράλληλα, γιατί συνήθως είναι μια μέρα με πολλές υποχρεώσεις. Η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε ένα total white look με maxi satin φούστα και matching κιμονό, το οποίο έδεσε σφιχτά στη μέση τονίζοντας τη σιλουέτα της.

6J9A7671.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Είναι ένα σύνολο εμπνευσμένο από τα pyjama sets των 20s και έχει ελληνική υπογραφή, αφού είναι μία δημιουργία του ελληνικού σχεδιαστικού διδύμου των MI-RŌ. Οι λεπτομέρειες με δαντέλα και κρόσσια έδωσαν έναν extra bohemian χαρακτήρα στην εμφάνισή της, ενώ το look ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο clutch σε ασορτί απόχρωση.

6J9A7681.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Εξίσου όμορφη όμως ήταν και η μαμά Αντιγόνη Ψυχράμη που επέλεξε επίσης ένα matching set για την ημέρα, με maxi φούστα και cropped top σε ένα ρομαντικό floral μοτίβο.

6J9A7730.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Οδηγός αγοράς: Ήρθε η ώρα των trench coats και βρήκαμε τις 10 basic καμπαρντίνες του φθινοπώρου

DPG Network