Τζιν παντελόνι + σακάκι: Ο trending συνδυασμός που θα φοράς παντού -Τα tips για να τον απογειώσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο ξεκούραστο και εύκολο combo είναι και το πιο επίκαιρο της φθινοπωρινής σεζόν.

Εσύ τι γνώμη έχεις για τα σύνολα στολή; Σίγουρα καταλαβαίνεις ότι μιλάμε εντελώς μεταφορικά, αφού συνήθως η λέξη στολή αναφέρεται σε κάτι αρνητικό ή έστω καταπιεστικό. Τα τελευταία χρόνια βέβαια τα school uniforms, aka τα preppy σύνολα που φορούσαμε παλιά στο σχολείο και το πανεπιστήμιο που θυμίζουν αμερικάνικο κολέγιο, είναι και πάλι τάση και μας αρέσουν πολύ. Πάμε, λοιπόν, να δούμε λίγο ανάποδα τα πράγματα; Γιατί πρέπει απαραίτητα ένα σύνολο που γίνεται ρουτίνα μας να συνδυάζεται και με κάτι αρνητικό; Δεν πρέπει και μάλιστα θα σου μιλήσω ως μία γυναίκα που τα uniform looks είναι στην κορυφή των αγαπημένων της outfits.

Skirt suit: Είναι η τέλεια εναλλακτική στο κλασικό κοστούμι -Κάντο όπως η Φαίη Σκορδά

Προσωπικά έχω δημιουργήσει και πολλά έτοιμα uniform looks για διαφορετικές περιστάσεις. Συνέντευξη για δουλειά, first date ή χαλαρή βόλτα στην πόλη. Κάπως έτσι αυτή η κατηγοριοποίηση έχει περάσει και στις διαφορετικές εποχές του χρόνου και έχω ανακαλύψει με items που έχω ήδη στη ντουλάπα μου τα δικά μου go to looks για κάθε εναλλαγή της θερμοκρασίας. Το φθινόπωρο είναι η αλήθεια ότι έχει μια δυσκολία παραπάνω λόγω της μεταβατικής φάσης του καιρού, αλλά και εδώ υπάρχει φυσικά λύση!

Σακάκι + τζιν παντελόνι: Είναι ό, τι καλύτερο θα φορέσεις μέσα στο φθινόπωρο.

Το συγκεκριμένο uniform outfit δεν αφορά μόνο εμένα αλλά και τις πιο κομψές κυρίες της Ευρώπης, aka τις Γαλλίδες. Ο συνδυασμός σακάκι και τζιν παντελόνι θα είναι η πιο εύκολη και stylish λύση κάθε φορά που θέλουμε να πάμε στο γραφείο, στη βόλτα, σε ένα casual dinner ή και ποτό μετά τη δουλειά. Και παρόλη την απλότητά του είναι ένα σύνολο μέσα από το οποίο μπορείς εύκολα να εκφράσεις και το προσωπικό σου στυλ.

Γιατί έχουμε τόσες πολλές επιλογές σε σακάκια και τζιν παντελόνια που σίγουρα ανάμεσά τους θα ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει. Είσαι preppy; Πήγαινε για ένα tweed σακάκι με χρυσά κουμπιά. Σου αρέσουν οι minimal επιλογές; Ένα ίσιο τζιν παντελόνι μαζί με ένα σακάκι με μεγάλους, boxy ώμους είναι η επιλογή για εσένα.

Εμείς παραπάνω συγκεντρώσαμε τα καλύτερα street style looks από τα φθινοπωρινά fashion weeks και σου δίνουμε έμπνευση.

Τhe Gilded Age: Μήπως τα πρόσφατα fashion weeks έφεραν το τέλος του quiet luxury;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης